Bel ons Maak een afspraak
Direct contact?

Hoe het begon

De digitale wereld is volop in beweging. Internet is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven en wij hebben steeds meer apparaten in huis die met elkaar verbonden zijn. Maar wat als deze apparaten niet goed werken?

Met die gedachte zijn wij sinds 2010 actief door heel Nederland. De oprichter van Studentaanhuis had zelf problemen met een vastgelopen computer. Niemand kon hem op korte termijn helpen, terwijl hij zo snel mogelijk weer met zijn pc aan de slag wilde. Nadat een slimme IT-student zijn probleem binnen no time opgelost had, was het idee voor Studentaanhuis geboren.

Onze studenten

Inmiddels sturen wij meer dan 1000 deskundige en goed opgeleide IT-studenten vanuit ons hoofdkantoor in Utrecht dagelijks naar klanten in heel Nederland om alle digitale vragen en problemen snel en vakkundig te fixen. Gewoon thuis en meteen goed geregeld.

Al onze studenten zijn op de hoogte van alle laatste ontwikkelingen op digitaal gebied, enthousiast en doen er alles aan om al jouw digitale problemen en vraagstukken naar tevredenheid op te lossen. Ze helpen je onder andere graag bij het maken van een back-up van alle belangrijke bestanden op je computer, tablet en smartphone, het instellen van wifi en e-mail of bijvoorbeeld bij het installeren van een virusscanner en de laatste software updates. Ze weten alles over internet, computers, tablets, printers, smartphones, digitale tv’s, slimme thermostaten en alle andere digitale apparaten!

Onze studenten geven niet alleen advies en uitleg op basis van de kennis die zij tijdens hun studie opdoen, maar ze worden ook intern opgeleid. Ze zijn onafhankelijk en helemaal vrij in het aanbevelen van merken en producten.

Zelf bij Studentaanhuis aan de slag? Bekijk dan onze vacatures.

IT-Studenten
1.000+
Snel en vakkundig geholpen
Klanten
250.000+
99% koos voor ons abonnement

Klanttevredenheid

Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel! We zijn al vijf jaar op een rij uitgeroepen tot ‘Servicebedrijf van het jaar’. Daarnaast beoordeelden al meer dan 87.500+ klanten ons met maar liefst een 9+ op Trustpilot. Een cijfer waar we trots op zijn!

Wist je dat wij in 2018 alle vragen en problemen in 98% van de gevallen bij de eerste afspraak opgelost hadden? Wij fixen het wel!

Bekijk de reviews
Klantwaardering
9+
Hoogst en meest gewaardeerde IT-dienstverlener

Blijf op de hoogte

Volg ons op YouTube of Facebook om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen, acties en speciale aanbiedingen van Studentaanhuis!

Een student die bij studentaanhuis in dienst is

Werken bij Studentaanhuis

Bekijk onze vacatures

Partner worden?

Wil je (zakelijk) partner worden van Studentaanhuis of zie je mogelijkheden om samen te werken?

Stuur dan een e-mail naar [email protected] t.a.v. de heer J. van Meerveld. Geef hier in duidelijk aan welke samenwerkingsideeën je hebt.

Over ons | Wij fixen het voor je! | Studentaanhuis