Bel ons Maak een afspraak

€ 9,- Voorfietskosten

Per afspraak

+

€ 8,- per kwartier*

*Minimale afname is 30 min.

€ 12,- per jaar

Gaat in bij de eerste afspraak

Voor onze hulp aan huis rekenen wij per afspraak € 9,- voorfietskosten en € 8,- per kwartier. Iedereen die gebruikt maakt van de hulp van onze studenten wordt bij de eerste afspraak lid.

Het lidmaatschap

Iedereen die gebruik maakt van de kennis van onze studenten wordt lid bij de eerste afspraak. Het lidmaatschap is onderdeel van onze tarieven en dus verplicht. Mede hierdoor kunnen wij de tarieven voor de afspraken hanteren zoals deze nu zijn.

Machtiging

Voor het lidmaatschap teken je ons lidmaatschapsformulier. Hierbij machtig je ons om jaarlijks de kosten voor het lidmaatschap bij je te mogen incasseren. De meest gestelde vragen over het lidmaatschap hebben wij beantwoord op onze klantenservicepagina.

Laatste reviews van Trustpilot

Meer klantervaringen
Een lachend spaarvarken

Betaal veilig en snel met iDEAL

Het ideal logo

iDEAL is één van de veiligste betaalmethode die door alle banken in Nederland wordt aangeboden. Daarom bieden wij iedereen de mogelijkheid om de kosten voor de afspraken via iDEAL te betalen.

Samen met de student maak je digitaal de werkbon op en via een link ga je naar jouw eigen omgeving voor internetbankieren, waar je met een paar klikken de betaling veilig en snel kunt regelen. Wanneer de betaling geslaagd is, krijg je hiervan per mail direct een bevestiging en een kopie van de werkbon.

Het is dan ook niet voor niets dat meer dan 100.000 organisaties iDEAL als betaalmethode aanbieden en dat er maandelijks zo'n 20 miljoen betalingen via iDEAL plaatsvinden. Je kunt iDEAL dus met een gerust hart veilig gebruiken.

Bekijk hier de vriendelijke tarieven van Studentaanhuis