Bel ons Maak een afspraak

€ 9 Voorfietskosten

Per afspraak

+

€ 8,50 per kwartier*

*Minimale afname is 30 min.

€ 13,50 per jaar

Gaat in bij de eerste afspraak

Het lidmaatschap

Iedereen die gebruik maakt van de kennis van onze studenten wordt lid bij de eerste afspraak. Het lidmaatschap is onderdeel van onze tarieven en dus verplicht. Mede hierdoor kunnen wij de tarieven voor de afspraken hanteren zoals deze nu zijn.

Machtiging

Voor het lidmaatschap teken je ons lidmaatschapsformulier. Hierbij machtig je ons om jaarlijks de kosten voor het lidmaatschap bij je te mogen incasseren. De meest gestelde vragen over het lidmaatschap hebben wij beantwoord op onze klantenservicepagina.

Vraag een afspraak aan

Vul ons online aanvraagformulier volledig in. Eén van onze medewerkers neemt spoedig telefonisch contact met je op om de afspraak definitief in te plannen.

Klantnummer vergeten?

Vraag zelf een afspraak aan

Vul ons online aanvraagformulier volledig in. Eén van onze medewerkers neemt spoedig telefonisch contact met je op om de afspraak definitief in te plannen.

Vraag een afspraak aan

Vul onderstaande gegevens volledig in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Vraag een afspraak aan

Zelf een student inplannen

Meer info...

Minder info...

Voor alle klanten van Studentaanhuis is het mogelijk om online zelf een afspraak te boeken met een van onze studenten. Dit kan voor een groot aantal vragen of problemen. In slechts enkele stappen is de afspraak snel en makkelijk gemaakt.

Inplannen

Ik wil een afspraak aanvragen

Meer info...

Minder info...

Vul ons online aanvraagformulier volledig in. Eén van onze medewerkers neemt spoedig telefonisch contact met je op om de afspraak definitief in te plannen. Dit gebeurt vaak nog dezelfde dag. Bij drukte kan het zijn dat je de volgende werkdag gebeld wordt.

Een klant die geholpen wordt door een student van Studentaanhuis

Vraag een afspraak aan

Ben je al een klant van Studentaanhuis?

Hulp nodig bij het aanvragen van een afspraak?

Bel: 088 2200 200

Onze klanten beoordelen ons met een 9,0

Zelf online je student inplannen?

Als bestaande klant kun je ook direct zelf een afspraak inboeken met één van onze slimme studenten. In slechts enkele stappen is de afspraak snel en makkelijk gemaakt.

Boek student in

Laatste reviews van Trustpilot

Meer klantervaringen
Een lachend spaarvarken

Betaal veilig en snel met iDEAL

Het ideal logo

iDEAL is één van de veiligste betaalmethode die door alle banken in Nederland wordt aangeboden. Daarom bieden wij iedereen de mogelijkheid om de kosten voor de afspraken via iDEAL te betalen.

Samen met de student maak je digitaal de werkbon op en via een link ga je naar jouw eigen omgeving voor internetbankieren, waar je met een paar klikken de betaling veilig en snel kunt regelen. Wanneer de betaling geslaagd is, krijg je hiervan per mail direct een bevestiging en een kopie van de werkbon.

Het is dan ook niet voor niets dat meer dan 100.000 organisaties iDEAL als betaalmethode aanbieden en dat er maandelijks zo'n 20 miljoen betalingen via iDEAL plaatsvinden. Je kunt iDEAL dus met een gerust hart veilig gebruiken.

Bekijk hier de vriendelijke tarieven van Studentaanhuis