Profiteer nu van onze Super Zomer Aanbieding en ontvang €4,50 korting op een APK-afspraak!

Fiets staat tegen een muur aan bij een voordeur.

E-mail

Een foto van een email programma op een laptop

Jouw e-mail op orde

E-mailtjes die in ‘postvak uit’ blijven steken, foutmeldingen tijdens verzenden óf e-mail van vrienden en familie die niet in jouw inbox terechtkomt. Heb je problemen met e-mailen? Onze studenten helpen je graag om dit te verhelpen. Zij komen langs voor tips en onderzoeken de instellingen van jouw e-mailaccount.

Onze studenten helpen je met de e-mail door:

  • De e-mailinstellingen te checken

    Problemen met e-mail gaan vaak hand in hand met verkeerde instellingen van jouw e-mailprogramma. Onze studenten checken of de instellingen goed staan en laten je zien hoe je deze goed kunt zetten.

  • Eventuele foutmeldingen na te gaan

    Krijg je een foutmelding? Vaak is het niet in één keer duidelijk wat je moet doen. Al onze studenten aan huis hebben hierin ruime kennis: zij weten elke foutmelding zo te interpreteren dat een snelle oplossing is gegarandeerd.

  • De computer te scannen op virussen

    Virussen kunnen internet erg traag maken. Hierdoor is het ook vaak onmogelijk om e-mail te verzenden of te ontvangen. Onze student scant jouw computer op virussen en verwijdert deze zo nodig.


Afspraak maken?

Laat jouw e-mail direct opnieuw instellen door een student aan huis.

Maak direct een afspraak en bel ons op werkdagen tussen 09.00 uur en 20.00 uur en op zaterdagen van 09.00 tot 13.00 uur via 088 2200 200. Je kunt ook het online aanvraagformulier invullen. Onze studenten helpen je natuurlijk graag, ook 's avonds en in het weekend.


De Studentaanhuis Cadeaubon

Soepel e-mailen… ook voor een ander? Verras hem of haar met de Studentaanhuis Cadeaubon. Hiermee krijgt hij of zij een computeradvies- of les aan huis.

Bestel de Cadeaubon

Onze vriendelijke tarieven

€ 9

per afspraak

+

Voorfietskosten

Kosten zijn per afspraak

€ 7,50

per kwartier*

Kwartier tarief

*Minimale afname is 30 min.

€ 12

per jaar

Lidmaatschap

Gaat in bij de eerste afspraak