Bel ons Maak een afspraak
Direct contact?

Last van e-mail problemen? Wij bieden hulp bij mail problemen, bijvoorbeeld als jij belangrijke berichten denkt te missen of jouw e-mail niet kunt versturen. Krijg je een foutmelding of heb je last van andere problemen? We zoeken zo snel mogelijk uit wat er aan de hand is, zodat jij al die belangrijke berichten weer kunt ontvangen.

Trustpilot: “Student Lance heeft waargemaakt wat het bedrijf Studentaanhuis in de reclame beweert. Het probleem bij ons was volgens hem uniek en had hij nog nooit meegemaakt. Uitgebreid zoeken en testen bracht de e-mail weer aan de gang.” - van Rijswijk (5 sterren)

We zorgen ervoor dat e-mail op jouw smartphone of tablet (weer) werkt, en dat je op de laptop of vaste computer gebruik kunt maken van bijvoorbeeld Outlook of Gmail. We bieden je hulp bij e-mail als jij er niet uit komt, door goed te luisteren en onderzoek te doen naar wat er aan de hand is. We lossen het voor je op, zowel om een e-mail aan te maken, als om een bericht te versturen en om alle instellingen goed voor je na te kijken.

Problemen met mail oplossen

Wil je jouw problemen met mail oplossen? We onderzoeken de problemen die je ervaart, lossen deze op en zorgen ervoor dat jij snel weer alle e-mails kan verzenden en ontvangen. We stellen je mail op de juiste manier in, leggen uit hoe het werkt en gaan niet weg voordat je zeker weet dat alles weer op de juiste manier werkt.

Trustpilot: “Mijn e-mail problemen zijn eindelijk opgelost. Hulde!” - Nelly (5 sterren)

Last van e-mail problemen en wil je daar wat aan laten doen door een van onze specialisten? Dankzij meer dan 1.000 ervaren IT-studenten is er altijd iemand beschikbaar om je goed te helpen. Dat deden we al voor meer dan 110.000 tevreden klanten. We laten jou ook graag zien hoe we jouw mail problemen kunnen oplossen.

studentaanhuis fiets

E-mailhulp nodig?

Studentaanhuis heeft meer dan 1000 deskundige studenten in dienst die allemaal een IT-opleiding volgen en op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van e-mail. Wat je probleem of vraag ook is, onze studenten fixen het wel!

Maak een afspraakof
088 2200 200

Onze andere diensten

Klik op een blok voor meer informatie

We staan altijd voor je klaar!

Neem contact opVeelgestelde Vragen
Klant contact center medewerker
Email problemen: hulp bij e-mail | Studentaanhuis