Profiteer nu van onze Super Zomer Aanbieding en ontvang €4,50 korting op een APK-afspraak!

Fiets staat tegen een muur aan bij een voordeur.

Tablet

Foto van een tablet

Tablets gebruiken: hulp en tips

Software installeren, e-mail instellen of apps downloaden: hoe gaat dat eigenlijk op tablets? Eén van onze studenten komt graag bij je langs om dit te laten zien. Hij of zij neemt alles met je door en helpt je bij al je vragen. Onze studenten geven ook graag handige tips zodat je in de toekomst alles zelf kunt regelen.

Wij helpen je tablets goed te gebruiken door bijvoorbeeld:

  • Internet op je tablet te installeren

    Ben je benieuwd hoe je internet op je tablet kunt installeren? Eén van onze studenten neemt de tijd om je dit voor te doen. Hij of zij legt gelijk uit wat je kunt doen als de internetverbinding traag wordt of het helemaal niet meer doet.

  • Apps te downloaden

    Tablets werken altijd via apps: programmaatjes die je nodig heeft om bijvoorbeeld spelletjes te spelen, foto’s te bewerken of het weerbericht te checken. Onze student laat zien hoe je deze apps kunt downloaden.

  • E-mail in te stellen

    E-mail instellen op tablets werkt bijna hetzelfde als op de computer. Toch zijn er een paar verschillen. Onze student aan huis weet hier alles van en zorgt ervoor dat alles naar behoren werkt. Je kunt gelijk aan de slag met e-mailen.


Afspraak maken?

Onze studenten weten alles over tablets instellen.

Maak direct een afspraak en bel ons op werkdagen tussen 09.00 uur en 20.00 uur en op zaterdagen van 09.00 tot 13.00 uur via 088 2200 200. Je kunt ook het online aanvraagformulier invullen. Onze studenten helpen je natuurlijk graag, ook 's avonds en in het weekend.


De Studentaanhuis Cadeaubon

Tablets instellen: veel mensen hebben hier vragen over. Maak daarom eens een ander blij met een Studentaanhuis. Met de cadeaubon krijgt die persoon eenmalig hulp aan huis.

Bestel de Cadeaubon

Onze vriendelijke tarieven

€ 9

per afspraak

+

Voorfietskosten

Kosten zijn per afspraak

€ 7,50

per kwartier*

Kwartier tarief

*Minimale afname is 30 min.

€ 12

per jaar

Lidmaatschap

Gaat in bij de eerste afspraak