Bel ons Maak een afspraak
Direct contact?

Heb je last van problemen met je TV waardoor deze het niet meer doet? Onze slimme studenten helpen je graag. Zij herkennen het probleem snel, lossen deze op en gaan pas weg als jouw TV weer werkt zoals je gewend bent.

Televisieproblemen zijn er in alle soorten en maten. Helaas lukt het niet altijd om deze zelf op te lossen. Kun je hulp gebruiken om jouw favoriete programma te kijken of om Netflix te kijken of te installeren? Heel vervelend als dit niet lukt, want dit komt eigenlijk nooit uit.

Onze studenten gaan na wat het probleem is en kijken alles na. Van de TV zelf tot de internetverbinding op de TV. Zo zorgen we ervoor dat het probleem vakkundig voor je geanalyseerd en vervolgens goed opgelost wordt. Heb je problemen met je TV en wil je daar iets aan laten doen? Onze studenten staan voor je klaar!

TV student: hulp bij televisie problemen

We bieden je hulp bij televisie problemen. We komen vlot bij je thuis langs en kijken alle bekabeling en natuurlijk de TV zelf na, zodat we snel tot de juiste oplossing komen.

Onze meer dan 1.000 ervaren IT-studenten werken dagelijks aan TV problemen. We hebben ervaring met LG, Samsung, Philips en andere merken. We lossen problemen op met Ziggo, KPN, Telfort en bijvoorbeeld Tele2. We werkten voor meer dan 110.000 tevreden klanten en laten ook jou graag zien dat we je snel en vakkundig kunnen helpen bij alle vragen en problemen over de televisie.

Televisiehulp nodig?

Studentaanhuis heeft meer dan 1000 deskundige studenten in dienst die allemaal een IT-opleiding volgen en op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van televisies. Wat je probleem of vraag ook is, onze studenten fixen het wel!

Maak een afspraakof
088 2200 200

Onze andere diensten

Klik op een blok voor meer informatie

We staan altijd voor je klaar!

Neem contact opVeelgestelde Vragen
Klant contact center medewerker
TV problemen: Studentaanhuis | Studentaanhuis