Bel ons Maak een afspraak

Last van problemen waardoor de TV het niet doet? Schakel onze TV student in, die de problemen snel herkent, oplost en niet weggaat voordat jij de TV weer kunt gebruiken zoals je dat gewend bent.

Je kunt te maken krijgen met allerlei televisie problemen, die je niet altijd zelf kunt oplossen. Heb je TV hulp nodig om jouw favoriete programma te kijken, aan te schuiven voor een belangrijke voetbalwedstrijd of om een leuke serie te streamen? Heel vervelend als de TV niet werkt, omdat dit eigenlijk nooit op een goed moment komt.

Wij kijken alles voor je na, van de TV aansluiting in de meterkast tot aan de TV zelf en bijvoorbeeld de verbinding met internet. Op die manier zorgen we ervoor dat we het probleem analyseren en dat vakkundig voor je oplossen. Doet de TV het niet en wil je daar iets aan laten doen? Onze TV student is dan de beste keuze.

TV student: hulp bij televisie problemen

We bieden je hulp bij televisie problemen. We komen vlot bij je thuis langs en kijken alle bekabeling en natuurlijk de TV zelf na, zodat we snel tot de juiste oplossing komen.

Onze meer dan 1.000 ervaren IT-studenten werken dagelijks aan TV problemen. We hebben ervaring met LG, Samsung, Philips en andere merken. We lossen problemen op met Ziggo, KPN, Telfort en bijvoorbeeld Tele2. We werkten voor meer dan 110.000 tevreden klanten en laten ook jou graag zien dat we je snel en vakkundig kunnen helpen bij alle vragen en problemen over de televisie.

Televisiehulp nodig?

Studentaanhuis heeft meer dan 1000 deskundige studenten in dienst die allemaal een IT-opleiding volgen en op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van televisies. Wat je probleem of vraag ook is, onze studenten fixen het wel!

Maak een afspraakof
088 2200 200

Onze andere diensten

Klik op een blok voor meer informatie

We staan altijd voor je klaar!

Neem contact opVeelgestelde Vragen
Klant contact center medewerker
TV problemen: Studentaanhuis | Studentaanhuis