Bel ons Maak een afspraak

Heb je wel wifi, maar geen internet? Als je geen internetverbinding hebt kan er van alles aan de hand zijn. Wij zoeken voor je uit hoe het komt dat wifi steeds wegvalt of hoe je wel verbinding kunt hebben, maar geen internet.

Er kan sprake zijn van verschillende internet problemen, die niet vanzelf zullen oplossen. Het is belangrijk dat alle instellingen goed staan en de verbinding op de juiste manier worden gelegd. Als je jouw modem of router bekijkt zie je veel lampjes knipperen en zijn er allerlei aansluitingen beschikbaar. Het is belangrijk dat ze allemaal goed staan, om het internet te laten werken. Je voorkomt daarmee dat wifi steeds wegvalt, heel traag is of zelfs helemaal geen internetverbinding oplevert.

Trustpilot: “Op de afgesproken tijd, snelle inventarisatie en vervolgens een digibeet duidelijk maken wat er allemaal is gebeurd. Blij met de internethulp van Bas.” - Van der Meulen (4 sterren)

De meest voorkomende internetproblemen

Onze studenten helpen je graag bij het oplossen van verschillende internetproblemen en -vragen, bijvoorbeeld:

Staat jouw internetprobleem hier niet tussen en ben je benieuwd of we jou verder kunnen helpen?
Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Wifi valt steeds weg: hulp bij internet problemen

Stel, wifi valt steeds weg: wat kun je daar aan doen? Onze 1.000+ ervaren IT-studenten kunnen je helpen jouw modem of router te resetten of zelfs opnieuw in te stellen. We kijken voor je na wat er aan de hand is, om alles weer op de juiste manier voor je te installeren.

Daarnaast kunnen we jouw modem controleren. Soms gaat het om online instellingen die niet kloppen of zitten de verbindingen er niet helemaal goed in. We kijken de UTP-kabels en connectoren voor je na, net als de verbindingen naar jouw computer en andere mobiele apparaten.

Tip: heb je wel wifi, maar geen internet? Het kan zijn dat we het internet voor je moeten aansluiten. Ook dat kunnen we voor je doen, als je een actieve internetverbinding hebt vanuit bijvoorbeeld Ziggo, KPN of een andere provider.

Als je wel verbinding hebt maar geen internet kan er sprake zijn van allerlei internet problemen. We hebben ervaring bij meer dan 100.000 tevreden klanten, waardoor we goed voor je kunnen controleren wat er aan de hand is. We zoeken het voor je uit, lossen het op en gaan niet weg voordat jij gebruik kunt maken van betrouwbaar en snel internet.

Trustpilot: “Prima geholpen door Ardy met weer internet op onze laptop!” - Tineke (5 sterren)

Oplossen van internetproblemen

Internetproblemen kunnen veel verschillende oorzaken hebben, bijvoorbeeld een storing bij de internprovider, verkeerde netwerkinstellingen, blokkering door een firewall, verkeerde configuratie van het IP-adres, enzovoort. Best lastig om zelf te verhelpen!

Wil jij een goed werkende internetverbinding, maar weet je zelf niet hoe je het probleem op moet lossen? Schakel dan de hulp van onze studenten in! Ze zijn behulpzaam en enthousiast en komen graag bij je langs om de oorzaak van jouw internetprobleem te vinden én op te lossen.

digitale tips en trucs

Geen internetverbinding? Studentaanhuis!

Heb je geen internetverbinding of werkt de wifi op je smartphone of tablet niet? Schakel onze 1.000+ ervaren IT-studenten in, die weten hoe ze dat op kunnen lossen. We zijn niet voor niets al 5x op rij uitgeroepen tot Servicebedrijf van het Jaar. We komen bij je langs en gaan niet weg voordat het allemaal werkt op de manier zoals je wilt.

Heb je specifieke vragen over hulp bij internet of wil je meteen een afspraak maken? Bel ons op werkdagen tussen 9:00 uur en 17:30 uur en op zaterdag tussen 9:00 uur en 13:00 uur op het telefoonnummer 088 2200 200 of vraag een afspraak aan via ons online aanvraagformulier.

Wij fixen het wel!

Internethulp nodig?

Studentaanhuis heeft meer dan 1000 deskundige studenten in dienst die allemaal een IT-opleiding volgen en op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van internet. Wat je probleem of vraag ook is, onze studenten fixen het wel!

Maak een afspraakof
088 2200 200

Onze andere diensten

Klik op een blok voor meer informatie

We staan altijd voor je klaar!

Neem contact opVeelgestelde Vragen
Klant contact center medewerker
Wel wifi maar geen internet: internethulp | Studentaanhuis