Bel ons Maak een afspraak
Direct contact?

Heb je regelmatig last van vervelende foutmeldingen op je computer? Of werken bepaalde programma's ineens niet meer terwijl ze hiervoor wel werkten? Dit is erg irritant, maar gelukkig kunnen wij deze computerproblemen goed voor je oplossen. Onze studenten zoeken uit waar deze problemen vandaan komen en lossen deze vakkundig, snel en goed voor je op. Ook schonen we de computer op, zodat deze daarna weer werkt alsof het een nieuwe is!

We bieden computerhulp aan huis, waardoor je jouw computer niet hoeft op te sturen of mee hoeft te nemen naar een reparatiecentrum. Hoe makkelijk is dat? We bieden PC hulp aan huis, wanneer je problemen hebt met jouw Windows- of Apple computer. Voor een laptop en een desktop, alle problemen met de computer worden snel en vakkundig opgelost.

Trustpilot: "Goede, duidelijke hulp bij computerproblemen!" - Celine (5 sterren)

Onze deskundige studenten hebben meer dan 100.000 klanten naar tevredenheid geholpen. Klanten waarderen ons met gemiddeld een 9+, vooral omdat we 98% van de problemen tijdens de eerste afspraak oplossen. Een grote verdienste van onze 1.000 ervaren IT-studenten, waar we dan ook erg trots op zijn.

Natuurlijk is dit slechts een greep uit onze services.
Ben je benieuwd of we jou ook kunnen helpen? Neem dan contact met ons op.

Computer sneller maken

Is jouw computer traag geworden tijdens het opstarten? Of duurt het lang voordat je Office en andere programma’s kunt openen? Lastig als je onderweg bent of als je op de computer wilt werken. Wij gaan voor je na hoe het komt dat de computer langzaam geworden is en lossen dat voor je op. We maken de computer sneller, zodat je daar weer mee kunt werken zoals je dat gewend bent.

Computer opschonen

Heb je regelmatig last van vervelende foutmeldingen op je computer? Of werken bepaalde programma's ineens niet meer terwijl ze hiervoor wel werkten? Dit is erg irritant, maar gelukkig kunnen wij deze computerproblemen goed voor je oplossen. Onze studenten zoeken uit waar deze problemen vandaan komen en lossen deze vakkundig, snel en goed voor je op. Ook schonen we de computer op, zodat het daarna weer werkt alsof het net nieuw is!

Computer installatie

Een nieuwe computer? Gefeliciteerd! Wij helpen je graag de juiste kabeltjes aan te sluiten en de belangrijke software te installeren. Inclusief Office en andere programma’s waar je gebruik van wilt maken. De makkelijkste manier om goed van start te gaan, ook omdat we de printer en andere hardware natuurlijk meteen aansluiten.

PC hulplijn: meteen iemand aan de lijn

Zodra je computerhulp aan huis nodig hebt zitten de specialisten van Studentaanhuis voor je klaar. Neem snel contact met ons op via 088 2200 200 als je vragen hebt over jouw computer of bij een vervelend probleem waar je computerhulp bij nodig hebt. We brengen je computerproblemen en -vragen goed in kaart en matchen daar de juiste student aan. Vervolgens maken we een afspraak en komen bij je langs, zodat we alle computerproblemen en -vragen netjes kunnen oplossen.

Tegenwoordig kun je voor veel verschillende computerproblemen of -vragen ook gebruikmaken van 'Hulp op afstand'. Hierbij logt één van onze IT-studenten op afstand in op je computer. Handig als je problemen hebt die snel verholpen moeten worden of als je een korte vraag hebt!

digitale tips en trucs

PC hulp aan huis: 98% successcore

Problemen met jouw computer lossen we bij je thuis op, waardoor je er zelf de deur niet voor uit hoeft. We vragen je aan de telefoon alvast naar wat er aan de hand is, zodat we ons daarop goed kunnen voorbereiden. Onze ervaren studenten sporen het probleem op en maken jouw computer sneller, schonen die op of zorgen voor een goede installatie van de software die je wilt gebruiken.

Het lukt ons in 98% van de gevallen om het probleem al tijdens de eerste afspraak op te lossen. We zorgen ervoor dat jouw computer weer zal opstarten, dat die weer snel werkt of dat je geen problemen meer hebt met de software waar je graag gebruik van maakt. Een hoge score, waardoor onze meer dan 100.000 tevreden klanten ons waarderen met gemiddeld een 9+. Iets waar we natuurlijk trots op zijn en waardoor we zeker weten dat we ook jou kunnen helpen als je op zoek bent naar computerhulp.

Trustpilot: "Prima geholpen bij mijn laptop. Vriendelijk geduld kennis van zaken." - Jan (5 sterren)

Computerhulp aan huis: Studentaanhuis

Heb je hulp nodig bij jouw computerproblemen en zoek je naar een specialist die gewoon bij je thuis komt? Wij zorgen voor de PC hulp aan huis waar je naar zoekt, zodat je er de deur niet voor uit hoeft. Bij plotselinge problemen en bij een trage computer waar je al veel langer last van hebt. Om het voor eens en altijd voor je op te lossen. Met een paar handige tips om problemen te voorkomen, zodat je jouw computer de volgende keer zelf alvast beter kunt onderhouden.

Heb je specifieke vragen over de computerhulp die Studentaanhuis biedt of wil je meteen een afspraak maken? Bel ons op werkdagen tussen 09:00 uur en 17:30 uur en op zaterdag tussen 10:00 uur en 14:00 uur op het telefoonnummer 088 2200 200 of vraag een afspraak aan via ons online aanvraagformulier.

Wij fixen het wel!

Computerhulp nodig?

Studentaanhuis heeft meer dan 1000 deskundige studenten in dienst die allemaal een IT-opleiding volgen en op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van computers. Wat je probleem of vraag ook is, onze studenten fixen het wel!

Maak een afspraakof
088 2200 200

Onze andere diensten

Klik op een blok voor meer informatie

We staan altijd voor je klaar!

Neem contact opVeelgestelde Vragen
Klant contact center medewerker
Computerhulp aan huis | Studentaanhuis