Bel ons Maak een afspraak
Direct contact?

Computerles aan huis voor beginners, senioren en iedereen die graag wil leren werken met een PC of Mac. Ben je benieuwd hoe je e-mails verstuurt en ontvangt, hoe je documenten kunt aanmaken en printen of hoe je kunt surfen op het internet? Onze deskundige IT-studenten leggen het je uit tijdens computerles voor beginners. Uitstekend geschikt voor senioren en ouderen, net als voor iedereen die niet eerder met een computer heeft gewerkt.

Tip: eerder met een computer gewerkt, maar is dat lang geleden? Gebruik onze computerles aan huis om je geheugen weer op te frissen en weer goed van start te gaan.

Met onze digitale hulp krijg je computerles van een ervaren IT-student. Bij Studentaanhuis werken 1.000 deskundige studenten, die je graag helpen de eerste stappen te zetten op de computer. Zij volgen een IT-opleiding op minimaal MBO niveau 4 tot en met universitair op de TU. Zij vinden het leuk om hun kennis met je te delen!

Voor beginners en senioren: de mogelijkheden

Benieuwd of onze computerles voor jou geschikt is? We helpen senioren en ouderen, net als andere beginners die graag les krijgen in het gebruik van een PC of Mac. Heb je een computer gekocht, maar weet je niet goed hoe je daar gebruik van kunt maken? Wij komen bij je langs, leggen het je uit en zorgen ervoor dat je leert hoe jij met de computer kunt werken.

We leggen tijdens de lessen aan huis uit hoe je het systeem opstart, hoe je kunt surfen op het internet en bijvoorbeeld hoe je een e-mail verstuurt of kunt ontvangen. De belangrijke basis, die we natuurlijk kunnen uitbreiden naarmate je beter met de computer leert werken.

Les van IT-studenten

Heb je meer ervaring met de computer en zoek je naar lessen om programma’s te installeren, jouw computer zelf op te schonen of een back-up te maken van belangrijke bestanden? Onze professionele IT-studenten helpen je ook graag internet en wifi aan te sluiten, zodat je draadloos gebruik kunt maken van een laptop, tablet of een smartphone.

Wij stemmen de computerles aan huis af op jouw behoeftes. Dankzij onze ervaring bij meer dan 100.000 tevreden klanten weten we precies hoe we jou het best kunnen helpen. Vanaf de basis of meer specifiek als je al wat meer ervaring hebt. Zo kun je surfen op internet en e-mailen, met belangrijke programma’s werken en jouw computer opschonen.

Computerles: voor ouderen en iedereen

Tijdens de computerles leggen we je uit hoe je gebruik kunt maken van de computer of leren we je nieuwe handelingen. Wil jij leren hoe je een bijlage bij een e-mail voegt of hoe je op internet zelf belangrijke documenten kunt uploaden? Het zijn onderwerpen waar we je tijdens de les aan huis graag meer over leren.

Onze betrouwbare en deskundige IT-studenten leggen je uit hoe het werkt, zorgen ervoor dat jij er mee kunt oefenen en geven je tips om er zelf goed mee aan de slag te gaan. Interesse in computerles door één van onze studenten? Bel ons op werkdagen tussen 09:00 uur en 17:30 uur en op zaterdag tussen 10:00 uur en 14:00 uur op het telefoonnummer 088 2200 200 of vraag een afspraak aan via ons online aanvraagformulier.

Wij fixen het wel!

Computerhulp nodig?

Studentaanhuis heeft meer dan 1000 deskundige studenten in dienst die allemaal een IT-opleiding volgen en op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van computers. Wat je probleem of vraag ook is, onze studenten fixen het wel!

Maak een afspraakof
088 2200 200

Onze andere diensten

Klik op een blok voor meer informatie

We staan altijd voor je klaar!

Neem contact opVeelgestelde Vragen
Klant contact center medewerker
Computerles aan huis | Studentaanhuis