088 2200 200 Maak een afspraak

Veelgestelde Vragen

Hieronder vind je de meest gestelde vragen en hun antwoorden en kun je ook naar de uitgebreide vragen lijsten navigeren. Staat jouw vraag er niet tussen, bel dan op werkdagen tussen 09:00 uur en 17:30 uur en op zaterdagen van 09:00 tot 13:00 uur met 088 2200 200. Ook kun je ons contactformulier invullen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Staat jouw vraag er niet tussen?

Bel: 088 2200 200

Algemene vragen

Afspraak vragen

Lidmaatschap vragen

Betaling vragen

Algemene vragen

Tijdens werkdagen zijn wij bereikbaar tussen 09:00 uur en 17:30 uur en op zaterdagen van 09:00 uur tot 13:00 uur op telefoonnummer 088 2200 200. Buiten deze tijden kun je het contactformulier of het online afsprakenformulier invullen. Deze formulieren worden op werkdagen en op volgorde van binnenkomst behandeld.

Studentaanhuis.nl, postbus 227, 3720 AE Bilthoven

Wij hebben in bijna heel Nederland studenten beschikbaar. Onze medewerkers kunnen je precies vertellen of dat ook bij jou in de omgeving is.

Afspraak vragen

Indien je niet in staat bent jouw afspraak na te komen, verzoeken wij je om zo spoedig mogelijk contact met ons op te nemen, ten minste 24 uur voorafgaand aan de geplande afspraak. Op werkdagen tussen 09:00 uur en 17:30 uur en op zaterdagen van 09:00 uur tot 13:00 uur kun je contact opnemen met ons afsprakenbureau op telefoonnummer 088 2200 200.

Bekijk hier onze tarieven. Wij hebben géén toeslag voor afspraken die in de avond en/of in het weekend plaatsvinden. Al onze tarieven zijn inclusief btw.

De kosten voor de afspraak (Voorfietskosten en het tarief per kwartier) worden betaald via iDeal of digitale machtiging. De betaling van het lidmaatschap gaat altijd via machtiging. De student heeft de benodigde formulieren bij zich.

Lidmaatschap vragen

Iedereen die gebruik wil maken van de kennis van onze studenten wordt lid bij ons. Hier zijn de afspraaktarieven op afgestemd. Daarnaast ontvangt je een aantal keer per jaar onze nieuwsbrief met nuttige tips en adviezen.

Het lidmaatschap gaat altijd in bij de eerste afspraak. Aan het einde van de afspraak teken je hiervoor het lidmaatschapsformulier.

Het lidmaatschap loopt altijd per jaar en tot wederopzegging. De verlenging vindt telkens plaats een jaar na de ingangsdatum.

Betaling vragen

Bekijk hier onze tarieven. Wij hebben géén toeslag voor afspraken die in de avond en/of in het weekend plaatsvinden. Al onze tarieven zijn inclusief btw.

Als je een machtiging hebt gegeven voor de kosten van het lidmaatschap dan vind je deze afschrijving terug op jouw bankrekening. Wij vermelden altijd een betalingskenmerk bij de afschrijving. Dit is altijd een 6-cijferig getal (MO 123456).

Het lidmaatschap wordt altijd middels machtiging voldaan. Hiervoor neemt de student een formulier mee. De kosten voor de afspraak (Voorfietskosten en het tarief per kwartier) worden via iDeal of via digitale machtiging voldaan.

Veelgestelde Vragen | Studentaanhuis