Bel ons Maak een afspraak
Direct contact?

Veelgestelde Vragen

Hieronder vind je de meest gestelde vragen en hun antwoorden en kun je ook naar de uitgebreide vragen lijsten navigeren. Staat jouw vraag er niet tussen, bel dan op werkdagen tussen 09:00 uur en 17:30 uur en op zaterdagen van 10:00 tot 14:00 uur met 088 2200 200. Ook kun je ons contactformulier invullen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Staat jouw vraag er niet tussen?

Bel: 088 2200 200

Algemene vragen

Afspraak vragen

Abonnement vragen

Betaling vragen

Algemene vragen

Tijdens werkdagen zijn wij bereikbaar tussen 09:00 uur en 17:30 uur en op zaterdagen van 10:00 uur tot 14:00 uur op telefoonnummer 088 2200 200. Buiten deze tijden kun je het contactformulier of het online afsprakenformulier invullen. Deze formulieren worden op werkdagen en op volgorde van binnenkomst behandeld.

Studentaanhuis.nl, Euclideslaan 253, 3584 BV Utrecht

Wij hebben in bijna heel Nederland studenten beschikbaar. Onze medewerkers kunnen je precies vertellen of dat ook bij jou in de omgeving is.

Afspraak vragen

Indien je niet in staat bent jouw afspraak na te komen, verzoeken wij je om zo spoedig mogelijk contact met ons op te nemen, ten minste 24 uur voorafgaand aan de geplande afspraak. Op werkdagen tussen 09:00 uur en 17:30 uur en op zaterdagen van 10:00 uur tot 14:00 uur kun je contact opnemen met ons afsprakenbureau op telefoonnummer 088 2200 200.

Bekijk hier onze tarieven. Wij hebben géén toeslag voor afspraken die in de avond en/of in het weekend plaatsvinden. Al onze tarieven zijn inclusief btw.

De kosten voor de afspraak (Voorfietskosten en het tarief per kwartier) worden betaald via iDeal of digitale machtiging. De betaling van het abonnement gaat altijd via machtiging. De student heeft de benodigde formulieren bij zich.

Abonnement vragen

Iedereen die dat wil kan een abonnement bij ons af sluiten. Met het abonnement geniet je van veel voordelen. Zo betaal je een lager tarief voor de afspraken, ontvang je kortingen en winacties, krijg je een uitgebreidere persoonlijke Mijn Studentaanhuis-omgeving en kun je voordelen krijgen bij onze partners. Bekijk onze tarieven hier.

Het abonnement kan op elk gewenst moment in gaan. Het abonnement ga je digitaal aan en daarbij machtig je ons om het abonnementstarief jaarlijks te incasseren.

Het abonnement loopt altijd per jaar en tot wederopzegging. De verlenging vindt telkens plaats een jaar na de ingangsdatum.

Betaling vragen

Bekijk hier onze tarieven. Wij hebben géén toeslag voor afspraken die in de avond en/of in het weekend plaatsvinden. Al onze tarieven zijn inclusief btw.

Als je een machtiging hebt gegeven voor de kosten van het abonnement dan vind je deze afschrijving terug op jouw bankrekening. Wij vermelden altijd een betalingskenmerk bij de afschrijving. Dit is altijd een 6-cijferig getal (MO 123456).

Het abonnement wordt altijd middels machtiging voldaan. Hiervoor neemt de student een formulier mee. De kosten voor de afspraak (Voorfietskosten en het tarief per kwartier) worden via iDeal of via digitale machtiging voldaan.

Veelgestelde Vragen | Studentaanhuis