088 2200 200 Maak een afspraak

Heb je problemen met je computer die snel verholpen moeten worden? Heb je een korte vraag over bijvoorbeeld het instellen van je e-mail? Of heb je een eenvoudig probleem waar je even niet uitkomt?

Daar hebben wij de ideale oplossing voor: Hulp op Afstand!

Hoe werkt het?

Bij ‘Hulp op Afstand’ logt één van onze IT-studenten op afstand in op je computer. Uiteraard nadat je hier specifiek toestemming voor hebt gegeven. Hier gebruiken wij het programma TeamViewer voor.

Tijdens de sessie kun je met de student meekijken en zie je precies hoe de student de problemen op je computer oplost. Aan het einde van de sessie logt de student weer uit en kan de computer niet meer op afstand bestuurd en/of bekeken worden.

Om je via Hulp op Afstand te helpen, heb je dus alleen een goed werkende internetverbinding nodig.

Telefonisch contact

Voordat de student alle vragen en problemen op afstand oplost, neemt de student eerst telefonisch contact met je op. De student helpt je met het opstarten van de TeamViewer sessie. Tijdens de gehele sessie blijft de student met je aan de telefoon.

Tarief

Bij Hulp op Afstand betaal je per minuut. Hieraan zit geen minimum duur van de afspraak. Dus is het probleem in 5 minuten opgelost. Dan betaal je slechts voor deze 5 minuten.

Net als bij ons Hulp aan Huis rekenen we ook bij Hulp op Afstand een vast starttarief. Dit tarief hanteren wij voor de voorbereidingstijd van de afspraak.

Om gebruik te kunnen maken van onze service Hulp op Afstand dien je lid te zijn van Studentaanhuis. Met dit lidmaatschap kun je dus gebruik maken van zowel Hulp aan Huis als Hulp op Afstand.

Onze vriendelijke tarieven voor Hulp op Afstand zijn:

  • Starttarief € 4,50
  • Per minuut € 0,75
  • Het lidmaatschap € 12,- per jaar voor Hulp aan Huis én Hulp op Afstand

TeamViewer

TeamViewer is het programma dat wij gebruiken om je computer op afstand over te kunnen nemen.

Tijdens de beveiligde verbinding kun je precies zien wat de student op je computer doet. Op deze manier kunnen wij je zeer snel en efficiënt ondersteunen bij het oplossen van problemen en vragen. Het is net alsof de student bij je thuis is.

Aan het eind van de afspraak wordt de verbinding met TeamViewer op beide computers verbroken en kan de student niet meer meekijken.

TeamViewer is uitgerust met een aantal belangrijke veiligheidsfuncties, waardoor het programma zonder risico gebruikt kan worden.

Afspraak maken?

Kun je wel wat Hulp op Afstand gebruiken? Heb je een korte vraag over je e-mail, mappen en/of bestanden of ben je bang dat je een virus hebt? De afspraak is snel gemaakt en wij helpen je natuurlijk graag!

Maak direct een afspraak en bel ons op werkdagen tussen 09:00 uur en 20:00 uur en op zaterdagen van 09:00 tot 17:00 uur via 088 2200 200.

Je kunt ook ons online aanvraagformulier voor Hulp op Afstand invullen.

Ga naar het online formulier

€ 4,50 per afspraak

Opstartkosten

+

€ 0,75 per minuut

 

€ 12,- per jaar

Gaat in bij de eerste afspraak

Vraag een afspraak aan

Om een afspraak te maken met één van onze slimme studenten vul je onderstaand formulier zo volledig mogelijk in.

De medewerkers van ons afsprakenbureau nemen dan spoedig telefonisch contact met je op.

Vraag een afspraak aan

Vul ons online aanvraagformulier volledig in. Eén van onze medewerkers neemt spoedig telefonisch contact met je op om de afspraak definitief in te plannen.

Klantnummer vergeten?

Vraag zelf een afspraak aan

Vul ons online aanvraagformulier volledig in. Eén van onze medewerkers neemt spoedig telefonisch contact met je op om de afspraak definitief in te plannen.

Vraag een afspraak aan

Vul onderstaande gegevens volledig in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Vraag een afspraak aan

Zelf een student inplannen

Meer info...

Minder info...

Voor alle klanten van Studentaanhuis is het mogelijk om online zelf een afspraak te boeken met een van onze studenten. Dit kan voor een groot aantal vragen of problemen. In slechts enkele stappen is de afspraak snel en makkelijk gemaakt.

Inplannen

Ik wil een afspraak aanvragen

Meer info...

Minder info...

Vul ons online aanvraagformulier volledig in. Eén van onze medewerkers neemt spoedig telefonisch contact met je op om de afspraak definitief in te plannen. Dit gebeurt vaak nog dezelfde dag. Bij drukte kan het zijn dat je de volgende werkdag gebeld wordt.

Een klant die geholpen wordt door een student van Studentaanhuis

Vraag een afspraak aan

Ben je al een klant van Studentaanhuis?

Hulp nodig bij het aanvragen van een afspraak?

Bel: 088 2200 200

Zelf online je student inplannen?

Als bestaande klant kun je ook direct zelf een afspraak inboeken met één van onze slimme studenten. In slechts enkele stappen is de afspraak snel en makkelijk gemaakt.

Boek student in
Snelle Hulp op Afstand voor jouw Computerprobleem | Studentaanhuis