Bel ons Maak een afspraak
Direct contact?

Naast de computer, tablet of smartphone, zijn er veel meer apparaten in huis waar vaak hulp bij nodig is. Van digitale televisies tot fotocamera"s, maar ook van de slimme thermostaat tot zelfs wasmachines die gebuikt maken van het internet. Onze studenten zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en weten heel goed wat ons in de nabije toekomst te wachten staat.

Krijg je bijvoorbeeld je slimme thermostaat niet goed ingesteld of wil je boeken op je e-reader downloaden, maar weet je niet hoe dit moet? Of zoek je hulp bij het aansluiten van je home cinema set, het installeren van je IP-camera of de bediening van je Philips Hue lampen? Onze studenten fixen het wel!

Hoe werkt onze digitale hulp?

Wat jouw digitale vraag of probleem ook is, onze studenten komen graag bij je langs voor uitleg of het oplossen van alle digitale problemen.

studentaanhuis fiets

Onze studenten helpen je graag bij ...

Klik op een blok voor meer informatie

Hulp nodig?

Studentaanhuis heeft meer dan 1000 deskundige studenten in dienst die allemaal een IT-opleiding volgen en op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van computers. Wat je probleem of vraag ook is, onze studenten fixen het wel!

Maak een afspraakof
088 2200 200

Onze andere diensten

Klik op een blok voor meer informatie

We staan altijd voor je klaar!

Neem contact opVeelgestelde Vragen
Klant contact center medewerker
Hulp bij al jouw digitale apparaten | Studentaanhuis