Bel ons Maak een afspraak
Direct contact?

Ervaar je problemen met je telefoon? Onze 1.000 ervaren IT-studenten staan voor je klaar om je te helpen bij al je vragen en problemen met je smartphone. Zij zoeken uit wat het probleem is en lossen deze meteen voor je op.

Heb je een nieuwe telefoon en wil je foto's en andere belangrijke bestanden van je oude naar je nieuwe telefoon overzetten? Werken bepaalde apps niet meer of kan je je smartphone niet goed verbinden met wifi? Geen zorgen, onze studenten fixen het wel! Zij zoeken uit wat er aan de hand is en lossen het op zodat je weer volledig gebruik kan maken van je smartphone.

Trustpilot: "Snel alle problemen gevonden en opgelost. Heldere en geduldige uitleg om zelf verder met mijn smartphone te werken." - Simon (4 sterren)

Onze deskundige studenten hebben al veel klanten naar tevredenheid geholpen bij het oplossen van problemen met een smartphone. Onze klanten waarderen ons met gemiddeld een 9+, vooral omdat we 98% van de problemen tijdens de eerste afspraak oplossen. Een grote verdienste van onze ruim 1.000 ervaren IT-studenten, waar we dan ook erg trots op zijn.

Natuurlijk is dit slechts een greep uit onze services.
Ben je benieuwd of we jou ook kunnen helpen? Neem dan contact met ons op.

Smartphone student

Onze smartphone student komt graag bij je langs om je te helpen en zoekt uit wat er aan de hand is en wat je daar aan kunt doen. We zorgen snel voor de oplossing waar jij naar zoekt, zodat je jouw smartphone weer kunt gebruiken zoals je dat gewend bent.

Hulp bij telefoon

Hulp nodig bij jouw telefoon en zoek je daarvoor een smartphone student? Wij kennen de problemen waar je mee te maken kunt krijgen, zorgen snel voor de oplossing en doen dat natuurlijk met onze uitstekende service. Onze klanten waarderen onze oplossingen niet voor niets met gemiddeld een 9+!

Trustpilot: "Dit is de derde keer in 3 jaar tijd dat ik naar grote tevredenheid door Studentaanhuis geholpen ben bij het oplossen van een probleem met mijn telefoon." - Saskia (5 sterren)

Heb je specifieke vragen over hulp bij jouw telefoon of wil je meteen een afspraak maken? Bel ons op werkdagen tussen 09:00 uur en 17:30 uur en op zaterdag tussen 10:00 uur en 14:00 uur op het telefoonnummer 088 2200 200 of vraag een afspraak aan via ons online aanvraagformulier.

Wij fixen het wel!

Hulp bij je telefoon nodig?

Studentaanhuis heeft meer dan 1000 deskundige studenten in dienst die allemaal een IT-opleiding volgen en op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van telefoons. Wat je probleem of vraag ook is, onze studenten fixen het wel!

Maak een afspraakof
088 2200 200

Onze andere diensten

Klik op een blok voor meer informatie

We staan altijd voor je klaar!

Neem contact opVeelgestelde Vragen
Klant contact center medewerker
Telefoon problemen: smartphone student | Studentaanhuis