088 2200 200 Maak een afspraak

De Nationale Computer-APK maand

Oktober is de Nationale Computer-APK maand bij Studentaanhuis! De digitale wereld waarin wij leven is volop in beweging en we zijn steeds vaker en langer online. Dit brengt ook grotere veiligheidsrisico’s met zich mee.

Hackers, internetcriminelen en anderen met verkeerde bedoelingen

Internetcriminelen, hackers en anderen met verkeerde bedoelingen proberen op verschillende manieren toegang te krijgen tot jouw persoonlijke en belangrijke gegevens. Zij versturen bijvoorbeeld phishingmails, installeren malware en ransomware op de computer. Ook proberen ze regelmatig bankgegevens te ontfutselen met de bedoeling je bankrekening te plunderen. Een veilige computer is nu meer dan ooit van essentieel belang.

Gelukkig hebben wij daar de perfecte oplossing voor: ‘De Studentaanhuis Computer-APK’

Met onze Computer-APK ben je zeker van een veilige desktop of laptop. Ook werkt je computer na onze APK weer een stuk sneller en gaat deze veel langer mee.

De Studentaanhuis Computer-APK

Met de Studentaanhuis Computer-APK voorkom je dat problemen zich opstapelen, zoals ook een auto af en toe aandacht nodig heeft van een monteur. Tijdens de APK controleren wij jouw desktop of laptop aan de hand van 12 essentiële punten voor een veilige computer:

 • Een ingesteld wachtwoord,
 • een veilig wachtwoord,
 • het wifinetwerk,
 • de virusscanner,
 • de firewall,
 • de aanwezigheid van ongewenste programma’s,
 • vrije ruimte op de harde schijf,
 • de netwerkkaart,
 • het besturingssysteem
 • automatische updates,
 • de webbrowser,
 • en de updates voor de webbrowser.

Klik hieronder om onze Computer-APK video te bekijken.

Het Studentaanhuis Computer-APK keurmerk

Wanneer de APK Checklist helemaal is afgevinkt en de computer aan al deze cruciale punten voldoet, ontvang je het Studentaanhuis Computer-APK Keurmerk. Dan kun je weer veilig internetten en gaat de computer veel langer mee.

Win één van de 500 geweldige Anti-Hack-Jacks

Met onze Computer-APK is je computer goed beveiligd tegen hackers. Toch dringen hackers nog wel eens binnen, bijvoorbeeld via gekoppelde apparaten. Daar hebben wij de ideale oplossing voor: de Studentaanhuis Anti-Hack-Jack. Met de Anti-Hack-Jack koppel je andere digitale apparaten veilig aan je desktop of laptop en bescherm je jezelf goed tegen hackers.

Heb je tussen 1 en 31 oktober 2019 een afspraak met één van onze vakkundige studenten voor een Computer-APK of voor een andere vraag over één of meer van je digitale apparaten? Dan maak je kans op de Studentaanhuis Anti-Hack-Jack. Wij geven er deze maand maar liefst 500 cadeau!

Klik hier voor de actievoorwaarden

Wij fixen het wel!

Wil je ook een veilige, snelle en goed werkende computer? Of heb je een andere vraag aan onze studenten? Maak dan snel een afspraak voor de Studentaanhuis Computer-APK en ding mee naar een geweldige Anti-Hack-Jack!

Maak een afspraak

Maak de afspraak

Vraag een afspraak aan

Vul ons online aanvraagformulier volledig in. Eén van onze medewerkers neemt spoedig telefonisch contact met je op om de afspraak definitief in te plannen.

Klantnummer vergeten?

Vraag zelf een afspraak aan

Vul ons online aanvraagformulier volledig in. Eén van onze medewerkers neemt spoedig telefonisch contact met je op om de afspraak definitief in te plannen.

Vraag een afspraak aan

Vul onderstaande gegevens volledig in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Vraag een afspraak aan

Zelf een student inplannen

Meer info...

Minder info...

Voor alle klanten van Studentaanhuis is het mogelijk om online zelf een afspraak te boeken met een van onze studenten. Dit kan voor een groot aantal vragen of problemen. In slechts enkele stappen is de afspraak snel en makkelijk gemaakt.

Inplannen

Ik wil een afspraak aanvragen

Meer info...

Minder info...

Vul ons online aanvraagformulier volledig in. Eén van onze medewerkers neemt spoedig telefonisch contact met je op om de afspraak definitief in te plannen. Dit gebeurt vaak nog dezelfde dag. Bij drukte kan het zijn dat je de volgende werkdag gebeld wordt.

Een klant die geholpen wordt door een student van Studentaanhuis

Vraag een afspraak aan

Ben je al een klant van Studentaanhuis?

Hulp nodig bij het aanvragen van een afspraak?

Bel: 088 2200 200

Onze klanten beoordelen ons met een 9,0

Zelf online je student inplannen?

Als bestaande klant kun je ook direct zelf een afspraak inboeken met één van onze slimme studenten. In slechts enkele stappen is de afspraak snel en makkelijk gemaakt.

Boek student in
De Nationale Computer-APK maand