Bel ons Maak een afspraak

Windows 11 is op 5 oktober uitgebracht, maar nog niet direct voor iedereen automatisch beschikbaar. Wij kunnen de installatie wel al voor je handmatig uitvoeren. Zo hoef je niet onnodig lang te wachten op al het moois en goeds dat Windows 11 te bieden heeft.

Onze Windows 11 installatieservice doen wij direct nadat ons eigen Windows 11 Rescue Team zelf getest heeft of alles goed en veilig werkt binnen Windows 11.

Wil je dat wij de installatie straks volledig, veilig en goed voor je uitvoeren? En wil je er geen omkijken meer naar hebben? Vul dan onderstaand formulier in en kies voor de installatie optie. Over enkele weken, zodra ons team er zeker van is dat alles goed werkt, nemen wij contact op om de afspraak met je in te plannen.

Microsoft stelt voor de upgrade naar Windows 11 strenge eisen aan je computer. Wil je weten of jouw computer geschikt is voor Windows 11? Laat dan de Windows 11 Check uitvoeren door ons remote-service ‘Hulp op Afstand’. Ook hiervoor vul je het onderstaand formulier in en kies je voor de optie ‘Windows 11 Check’.

Ons Windows 11 Rescue Team staat voor je klaar!

Wist je dat..

  • Windows 11 beschikbaar is op de meeste apparaten, zowel laptops als desktops;
  • Windows 11 gratis is bij Windows 10;
  • De overgang naar Windows 11 een upGRADE is en geen upDATE;
  • Windows ook geschikt is voor oudere computers, maar we wel adviseren om een Windows 11 check te doen;
  • Als Windows 11 je niet bevalt, je binnen 10 dagen eenvoudig terug kan naar Windows 10.

Aanvraag Windows 11 Rescue Team

Naam

Contactgegevens

Soort hulp

Beveiliging

Windows 11