Bel ons Maak een afspraak
Direct contact?

De Studentaanhuis APK Maand

Wij gebruiken onze computers, smartphones en tablets bijna elke dag en aan ons thuisnetwerk zitten tegenwoordig meer apparaten gekoppeld dan je in eerste instantie zou denken. Maar weet jij eigenlijk wel hoe het gesteld is met deze digitale apparaten of jouw netwerk?

Met de Studentaanhuis-APK’s checken wij aan de hand van de specifieke en essentiële punten per digitaal apparaat en het netwerk of deze nog wel voldoet aan de moderne vereisten om deze goed en veilig te kunnen blijven gebruiken.


Voorkomen is beter dan genezen

Met onze digitale Met onze digitale APK-check zorgen wij ervoor dat jouw digitale apparaten altijd in topconditie blijven. Onze deskundige IT-studenten voeren regelmatig controles en onderhoud uit om potentiële problemen vroegtijdig op te sporen en op te lossen, voordat ze ernstige gevolgen kunnen hebben.Net zoals je regelmatig een olieverversing of bandencontrole nodig hebt voor je auto, bieden wij een uitgebreide service om ervoor te zorgen dat jouw digitale leven soepel blijft verlopen.APK-check zorgen wij ervoor dat jouw digitale apparaten altijd in topconditie blijven. Onze deskundige IT-studenten voeren regelmatig controles en onderhoud uit om potentiële problemen vroegtijdig op te sporen en op te lossen, voordat ze ernstige gevolgen kunnen hebben. Net zoals je regelmatig een olieverversing of bandencontrole nodig hebt voor je auto, bieden wij een uitgebreide service om ervoor te zorgen dat jouw digitale leven soepel blijft verlopen.


Ons advies

Wij adviseren iedereen om minimaal 1x per jaar de Studentaanhuis APK’s te laten uitvoeren. Deze maand kan dat met 25% korting op de Voorfietskosten of het Starttarief.

25% korting

Omdat wij het belangrijk vinden dat iedereen goed en veilig gebruik kan blijven maken van zijn of haar digitale apparaten en het thuisnetwerk, staan onze 5 APK’s de hele maand april in de spotlight.

Je krijgt daarom 25% korting op de Voorfietskosten of het Starttarief van de afspraak, als je in april op de afspraak een of meerdere Studentaanhuis APK’s laat uitvoeren door een van onze slimme IT-studenten.

Maak nu de APK-afspraak.

Wat houdt de APK-check in?

Regelmatige controles

Onze IT-studenten voeren regelmatige controles uit op jouw computer, smartphone, tablet en thuisnetwerk, om ervoor te zorgen dat alles naar behoren werkt en eventuele problemen tijdig te identificeren. Onze APK’s!

Onderhoud en optimalisatie

Vervolgens voeren wij essentiële onderhoudstaken uit, zoals het opschonen van onnodige bestanden, het bijwerken van software en het optimaliseren van prestaties, om ervoor te zorgen dat jouw digitale apparaten altijd op zijn best presteren.

Beveiligingsupdates

Wij zorgen ervoor dat jouw apparaten altijd up-to-date zijn met de nieuwste beveiligingspatches en -updates en zorgen er zo voor dat jouw gegevens veilig blijven tegen online bedreigingen.

Duurzaamheid

Door regelmatig onderhoud en preventieve maatregelen kunnen we de levensduur van jouw digitale apparaten verlengen. Hierdoor hoef je minder snel nieuwe apparatuur aan te schaffen en draag je bij aan een duurzamere samenleving.

Onze 5 APK’s

Samen met onze IT-specialisten hebben wij 5 verschillende APK’s ontwikkeld. Voor elke APK hebben wij een specifieke checklist opgesteld, met de meest essentiële punten waar het device of het netwerk aan moet voldoen, voor goed en veilig gebruik.

De 5 Studentaanhuis APK’s zijn:

Het Studentaanhuis APK Certificaat

Na de Studentaanhuis APK heb je niet alleen inzicht in de status van jouw digitaal apparaat of netwerk, maar ontvangt je ook een bewijs dat de check door een van onze specialisten is uitgevoerd.

Voldoet jouw digitaal apparaat of netwerk aan alle essentiële punten, dan ontvang je het Studentaanhuis APK Certificaat. Hét bewijs je dat je als particulier goed vaderschap hebt getoond, als het gaat om bewustwording en goed onderhoud aan jouw digitale apparaten en/of netwerk. Bewaar deze altijd goed!

APK Rapport

Slaagt jouw digitaal apparaat of netwerk niet aan alle essentiële punten, dan ontvang je van ons het APK Rapport. Hierop staat aangegeven aan welke punten niet wordt voldaan.


Direct gefixt

Vaak kan onze student die de APK-Check uitvoert, de punten waaraan niet wordt voldaan ter plekken fixen. Vervolgens kan de check nog een keer uitgevoerd worden en weet je niet alleen dat je weer veilig en goed gebruik kunt maken van jouw device, maar ontvang je ook alsnog Het Studentaanhuis APK Certificaat.

Maak nu de APK-afspraak.

Waarom kiezen voor een APK check?

Gemoedsrust

Met onze APK-check hoef je je geen zorgen te maken over de gezondheid van je computer. Wij zorgen ervoor dat alles naar behoren werkt, zodat jij je kunt concentreren op wat echt belangrijk is.

Kostenbesparing

Door regelmatig onderhoud en preventieve maatregelen kunnen we potentiële problemen opsporen en oplossen voordat ze zich voordoen, waardoor je uiteindelijk geld bespaart op dure reparaties of vervangingen.

Tijdsbesparing

Laat het onderhoud van je computer aan ons over, zodat jij je kunt richten op andere belangrijke zaken in je leven. We nemen de zorgen over je digitale apparaten uit handen, zodat jij meer tijd hebt voor de dingen die er echt toe doen.


Afspraak maken?

Is het (weer) tijd voor jouw Studentaanhuis APK?

Maak dan direct een afspraak en bel ons op werkdagen tussen 09:00 uur en 17:30 uur en op zaterdagen van 10:00 tot 14:00 uur via 088 2200 200.

Je kunt ook het online aanvraagformulier invullen. Onze studenten helpen je natuurlijk graag, ook 's avonds en in het weekend.

Vraag een afspraak aan

Vul ons online aanvraagformulier volledig in. Eén van onze medewerkers neemt spoedig telefonisch contact met je op om de afspraak definitief in te plannen.

Klantnummer vergeten?

Vraag zelf een afspraak aan

Vul ons online aanvraagformulier volledig in. Eén van onze medewerkers neemt spoedig telefonisch contact met je op om de afspraak definitief in te plannen.

Vraag een afspraak aan

Vul onderstaande gegevens volledig in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Vraag een afspraak aan

Zelf een student inplannen

Meer info...

Minder info...

Voor alle klanten van Studentaanhuis is het mogelijk om online zelf een afspraak te boeken met een van onze studenten. Dit kan voor een groot aantal vragen of problemen. In slechts enkele stappen is de afspraak snel en makkelijk gemaakt.

Inplannen

Ik wil een afspraak aanvragen

Meer info...

Minder info...

Vul ons online aanvraagformulier volledig in. Eén van onze medewerkers neemt spoedig telefonisch contact met je op om de afspraak definitief in te plannen. Dit gebeurt vaak nog dezelfde dag. Bij drukte kan het zijn dat je de volgende werkdag gebeld wordt.

Een klant die geholpen wordt door een student van Studentaanhuis

Vraag een afspraak aan

Ben je al een klant van Studentaanhuis?

Hulp nodig bij het aanvragen van een afspraak?

Bel: 088 2200 200

Onze klanten beoordelen ons met een 9+

Zelf online je student inplannen?

Als bestaande klant kun je ook direct zelf een afspraak inboeken met één van onze slimme studenten. In slechts enkele stappen is de afspraak snel en makkelijk gemaakt.

Boek student in
APK actie maand april