Bel ons Maak een afspraak
Direct contact?

Heb je al een tijd behoefte aan een nieuwe website, maar weet je niet precies hoe je dat moet aanpakken? Of ben je bang dat dit heel erg duur is?

Neem dan nu contact op met het gespecialiseerde en ervaren Website Team van Studentaanhuis. Onze webdesignstudenten bouwen in enkele dagen tegen een heel scherp tarief een responsive en eigentijdse website voor je, waarmee je jaren vooruit kunt.

Onze aanpak

De route naar een nieuwe en professionele website bestaat bij ons uit de volgende drie stappen:

  1. Intake
  2. Bouwen
  3. Lancering

Vaste webdesigner

Je wordt in het proces geholpen door jouw eigen vaste webdesignstudent. Je hebt dus een contactpersoon en een aanspreekpunt die van A tot Z jouw website bouwt. Dat is wel zo makkelijk en werkt heel efficiënt.

Hij gaat vanaf stap één met je aan de slag om een prachtige website te ontwerpen, te bouwen en te lanceren. En natuurlijk wordt je website gebouwd aan de hand van de meest recente technische specificaties en web-architectuur.

Stap 1 - De intake

Tijdens het intakegesprek bespreken we al jouw behoeftes, wensen en eisen. Hiermee gaat je eigen webdesigner direct aan de slag en maakt direct het eerste concept van jouw website.

Je kiest bij ons altijd uit twee formats:

Pro
Met website Pro krijg je een professionele website, die bestaat uit één pagina (one-pager). Op de uitgebreide homepage vindt de websitebezoekers alle relevante informatie. Door slechts omlaag of omhoog te scrollen is in een oog opslag alles te vinden. De site is responsive en dus geschikt voor alle devices. De website is ook technisch geconfigureerd voor optimale online vindbaarheid op Google en ingericht op groei.

Premium
Het premium format bestaat uit meerdere pagina's; namelijk een homepage en max. 4 onderliggende pagina's. Met deze extra ruimte kun je meer informatie delen met de bezoekers van jouw website en kun je nog beter verschillende onderwerpen of thema’s onder de aandacht brengen. Voor je optimale online vindbaarheid heeft dit format de pre dat je met de onderliggende pagina’s relevanter bent, wat Google heel belangrijk vindt. Ook dit format is technisch geconfigureerd voor een optimale vindbaarheid op Google en ingericht op groei.

Onze ervaren webdesignstudenten bespreken uitvoerig je wensen en eisen met betrekking tot de benodigde onderdelen voor je nieuwe website. Zoals het design, de benodigde teksten op de webpagina’s en foto’s en video’s. Alle afspraken worden vastgelegd in ons online intakeformulier, waar je zelf heel makkelijk alle benodigde materialen kunt uploaden.

Wil je het intakeformulier vast inzien, klik dan op intakeformulier.

Een eigentijds en onderscheidend design van jouw nieuwe website staat garant voor extra aandacht en succes. Bij Studentaanhuis kun je kiezen uit een groot aantal verschillende designs.

Voorbeeld van een blogpaginaVoorbeeld van een websiteVoorbeeld van een webshop

Wil je de designs bekijken, klik dan op design templates.

Stap 2 - De bouw van jouw website

Na het afronden van de intake, gaat je vaste Website Team student direct voor je aan de slag met de bouw van jouw nieuwe website.

Zodra de student het eerste concept klaar heeft, vaak al binnen enkele dagen, ontvang je dit concept voor de review. Vervolgens voert de student één aanpassingsronde uit aan de hand van jouw feedback op dit concept.

Wordpress
Wij bouwen de websites in Wordpress. Hierdoor beschikt de website over de meest geavanceerde mogelijkheden op het gebied van: beheer, performance en extra veiligheid van je online webomgeving.

Voor jou betekent dit dat de website relatief eenvoudig kan worden aangepast en tekstwijzigingen snel doorgevoerd kunnen worden.

Stap 3 - De lancering

Na jouw definitief akkoord, wordt de nieuwe website direct online gelanceerd en ben je meteen operationeel.

Wij houden je website vervolgens door middel van onze webhosting helemaal up-to-date, maken elke dag een back-up en monitoren de site voor een optimale beveiliging. Je hebt er wat dat betreft dus geen omkijken meer naar.

Zeer scherpe tarieven

De tarieven voor het bouwen van websites lopen enorm uiteen. Wij hebben ervoor gekozen om de tarieven heel scherp en heel simpel te houden. Zo weet je precies wat jouw nieuw website gaat kosten en wat je vervolgens per maand kwijt bent.

Wij hebben vaste tarieven voor het bouwen van de websites. Wij maken hierin alleen onderscheid tussen de twee formats, te weten:

Eénmalig ProPremium
Intake, bouw en lanceren:€ 499,-€ 699,-

bedragen zijn exclusief 21% BTW.

Hosting

Wij hosten je nieuwe website voor de duur van minimaal één jaar. De website heeft hiermee een 99,8% uptime. Ook zorgen wij, zolang je bij ons host, voor het noodzakelijke onderhoud, alle benodigde updates, maken dagelijks een back-up en monitoren voor een optimale beveiliging van je site om hackers geen kans te geven.

Maandelijks
Hosting, update, back-up en monitoring € 18,-

bedragen zijn exclusief 21% BTW.

Voordeel!
Betaal je de hostingskosten voor het jaar ineens en vooruit, dan krijg je een halve maand hosting cadeau van ons.

Mocht je de website bij een derde partij willen hosten, dan kan dat. Maar neem dan contact met ons op voor een op maat gemaakte offerte voor de bouw van de website. Wil je jouw website alleen bij ons hosten, ook dat kan. Maar neem daarvoor ook contact met ons op voor de geldende hostingstarieven voor jouw website.

Tot slot

Bij Studentaanhuis heb je dus:

  • je eigen eigentijdse en professionele website,
  • die heel snel in de lucht kan zijn,
  • responsive is en dus op alle devices goed werkt,
  • voorzien is van hosting, onderhoud, back-up en monitoring,
  • voor een zeer scherp tarief, zonder onverwachte, vervelende verrassingen.

Neem voor meer informatie en de maandelijkse kosten voor hosting gerust contact op.

Ben je geïnteresseerd en wil je jouw nieuwe, professionele en succesvolle website door ons laten bouwen?

Neem dan contact op met ons gespecialiseerde en ervaren Website Team.

Maak een afspraakof
088 2200 200

Onze andere diensten

Klik op een blok voor meer informatie

We staan altijd voor je klaar!

Neem contact opVeelgestelde Vragen
Klant contact center medewerker
Professionele websites bouwen | Studentaanhuis