Bel ons Maak een afspraak
Direct contact?

Nieuw! De Studentaanhuis Cyber-APK Check

Cybercriminaliteit is een van de snelst groeiende vormen van criminaliteit. Een goed beschermde computer is dan ook een must voor iedereen die zich begeeft op de digitale snelweg.

Daarom hebben wij, naast onze 4 ander APK's, nu ook een Cyber-APK ontwikkeld. Bij deze check controleren wij je desktop of laptop op 12 essentiële punten en ontvang je aantal persoonlijke adviezen en tips.

Ja, ik wil de Cyber-APK

Certificaat

Na de Cyber-APK Check weet je direct hoe goed of minder goed jouw computer beschermd is tegen cybercriminaliteit.

Voldoet jouw computer aan alle 12 essentiële punten, dan ontvang je van ons het Studentaanhuis Cyber-APK Certificaat. Het bewijs dat jouw computer gecontroleerd is aan de hand van onze Cyber-APK Checklist en dat deze op dat moment aan al deze punten voldoet.

Computers die ook voldoen aan de 3 extra aanbevelingspunten, krijgen zelfs het Certificaat met 6 sterren.

De gouden ster

Computers die ook voldoen aan de 3 extra aanbevelingspunten, krijgen zelfs het Certificaat met de 6e gouden ster.

Maak de APK-afspraak

Direct gefixt

Mocht uit de Cyber-APK Check blijken dat jouw computer niet aan alle essentiële checkpunten voldoet, dan krijg je van ons een rapport waarop deze punten benoemd staan.

Vaak kan onze IT-collega, die de check op jouw computer heeft uitgevoerd, de eventuele onvolkomenheden tijdens de afspraak direct fixen. Dit gebeurt uiteraard alleen in goed overleg.

De 4 andere Studentaanhuis APK's

Naast de Cyber-APK hebben wij ook de volgende 4 andere APK's ontwikkeld:

Het is in principe altijd mogelijk om een of meerdere van deze APK's tijdens de Cyber-APK afspraak uit te laten voeren door onze IT-talent. Geef dit dan alsjeblieft aan bij het boeken van de afspraak.

Jouw specialist in IT-onderhoud

Bij Studentaanhuis werken meer dan 1.000 zeer deskundige en ervaren IT-talenten die je graag helpen met het onderhouden van je computer, smartphone, tablet, thuisnetwerk. Maar ook bij je printer, slimme thermostaat en alle andere digitale apparaten in en om het huis.

Zij lossen alle problemen snel en vakkundig voor je op. Onze meer dan 100.000 klanten waarderen hun service gemiddeld met een 9,2!

Maak een afspraak en wij komen graag bij je langs, zodat we de APK voor je kunnen uitvoeren of je kunnen helpen met andere digitale uitdagingen die jij hebt.

Heb je vragen of wil je meteen een afspraak maken? Bel ons op werkdagen tussen 9:00 uur en 17:30 uur en op zaterdag tussen 10:00 uur en 14:00 uur op het telefoonnummer 088 2200 200 of vraag een afspraak aan via ons aanvraagformulier.

De CyberAPK