Bel ons Maak een afspraak

Ons thuisnetwerk wordt steeds belangrijker. Waar voorheen alleen onze computers en smartphones gebruik maakten van ons eigen wifi-netwerk, zijn er nu veel meer apparaten gekoppeld aan ons thuisnetwerk.

Tablets, slimme deurbellen, IP-camera’s, draadloze printers, slimme speakers, smarthome devices. Het is slechts een handje vol van de voorbeelden die wij kunnen opnoemen van apparaten die tegenwoordig allemaal verbonden zijn aan ons internet thuis.

Hartstikke handig natuurlijk, maar het brengt tegelijk ook uitdagingen, problemen en gevaren met zich mee. Want bij zoveel verschillende apparaten die gebruik maken van hetzelfde wifi-netwerk, kun je je vast goed voorstellen dat ook het thuisnetwerk onderhoud nodig heeft en de beveiliging van onze apparaten al in ons netwerk geregeld moeten worden.

De Studentaanhuis Netwerk-APK

Met die redenen hebben wij, naast onze Computer-APK, De Studentaanhuis Netwerk-APK ontwikkeld.

Aan de hand van minimaal 5 stappen controleert onze student je thuisnetwerk op onder andere het functioneren, de veiligheid en betrouwbaarheid.

Voldoet jouw netwerk wel aan hetgeen je provider je heeft beloofd? Staan de instellingen goed, zodat je optimaal gebruik kunt maken van het netwerk? Kun jij veilig internetten via jouw eigen netwerk? Het zijn de belangrijkste voorbeelden, van waar de student jouw netwerk op controleert en waar je zelf waarschijnlijk niet dagelijks over nadenkt.

De 5 stappen van de Netwerk-APK Check

Onze Netwerk-APK Check bestaat uit 5 essentiële stappen, waarmee wij de gehele status van het netwerk goed in kaart brengen. Deze stappen zijn:

  • Stap 1: Internetabonnement in kaart brengen
  • Stap 2: Netwerkverbindingen en koppelingen controleren
  • Stap 3: Optimaliseren van de netwerksnelheid
  • Stap 4: Veiligheidsinstellingen van de netwerkapparaten
  • Stap 5: Persoonlijk advies

Het Studentaanhuis Netwerk-APK Certificaat

Voldoet jouw netwerk aan alle essentiële punten uit onze Netwerk-APK, dan ontvang je van ons Het Studentaanhuis Netwerk-APK Certificaat. Je bent er dan zeker van dat je veilig en goed gebruik kunt maken van je netwerk, met alle devices die je eraan gekoppeld hebt.

Komen er uit de check door de studenten punten die opgelost of verbeterd moeten worden? Dan fixt de student dit bijna altijd direct voor je.

Specialisten in Netwerk onderhoud

Bij Studentaanhuis werken meer dan 1.000 zeer deskundige IT-studenten die je graag helpen met je netwerk onderhoud. Zij lossen alle problemen snel en vakkundig voor je op. Onze meer dan 100.000 klanten waarderen onze service gemiddeld met een 9,2. Niet in de laatste plaats omdat we 98% van alle aanvragen tijdens het eerste bezoek al oplossen.

Maak een afspraak en wij komen graag bij je langs, zodat we het netwerk onderhoud samen met je kunnen uitvoeren. We doen belangrijke netwerk checks en zorgen er met de APK voor dat je weer zonder problemen verder kunt. Na ons onderhoud is jouw netwerk weer helemaal up-to-date en kun je alle taken daar perfect op uitvoeren.

Heb je vragen of wil je meteen een afspraak maken? Bel ons op werkdagen tussen 09:00 uur en 17:30 uur en op zaterdag tussen 10:00 uur en 14:00 uur op het telefoonnummer 088 2200 200 of vraag een afspraak aan via ons online aanvraagformulier.

Wij fixen het wel!

Internethulp nodig?

Studentaanhuis heeft meer dan 1000 deskundige studenten in dienst die allemaal een IT-opleiding volgen en op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van internet. Wat je probleem of vraag ook is, onze studenten fixen het wel!

Maak een afspraakof
088 2200 200

Onze andere diensten

Klik op een blok voor meer informatie

We staan altijd voor je klaar!

Neem contact opVeelgestelde Vragen
Klant contact center medewerker
Netwerk APK | Studentaanhuis