Maak een afspraak
088 2200 200

De Lente-APK

Het is weer langer licht en de natuur bloeit langzaam op. De lente is officieel begonnen! Voor velen betekent dit dat het tijd is voor de grote voorjaarsschoonmaak in en rondom het huis.

Maar waarom zou je alleen je huis voorzien van een grote opschoonbeurt? Ook je computer, tablet en smartphone moeten regelmatig opgeschoond en beveiligd worden. En daar is het nu hét moment voor, want wij hebben een geweldige voorjaarsactie: de Lente-APK!

Na verloop van tijd raken computers en andere digitale apparaten vol en vervuild met ongebruikte programma's en bestanden: digitale rommel. Dat brengt risico's en irritaties met zich mee. Deze apparaten worden namelijk een stuk trager en minder veilig.

Om veilig en snel gebruik te kunnen blijven maken van deze digitale apparaten is het belangrijk dat u deze regelmatig opschoont. Wij helpen je natuurlijk graag bij de Lente-APK voor je computer en andere digitale apparaten!

Tijdens onze Lente-APK voeren onze studenten minimaal de volgende handelingen uit:

  • Zij maken een back-up van de belangrijkste bestanden,
  • controleren de beveiliging,
  • updaten alle software,
  • en verwijderen overbodige programma's.

Zo ben je er zeker van dat je veilig en snel gebruik kunt blijven maken van uw apparaten, wordt de levensduur verlengd en voorkom je dat internetcriminelen je apparaten binnen kunnen dringen.

Maak nu een afspraak met fikse korting!

Laat je vóór 1 mei 2019 een Lente-APK uitvoeren? Dan ontvang je met onderstaande kortingscode maar liefst 50% van de voorfietskosten cadeau! Geef deze code tijdens de afspraak aan de student en hij/zij zal de korting direct voor je toepassen.

Kortingscode: SAH-LENTEAPK-2019

Klik hier voor de actievoorwaardenMaak nu de afspraak

Nieuws! Lente-update voor Windows 10

Microsoft heeft aangekondigd dat de Windows 10 Lente-update bijna klaar is en naar verwachting begin april 2019 uitgerold zal worden. Deze update reserveert minstens 7GB van de beschikbare opslagruimte op je computer en zet dit apart voor tijdelijke bestanden, updates, apps en cachebestanden. Indien deze ruimte niet beschikbaar is, toont Windows een aantal ingewikkelde stappen om de beschikbare ruimte alsnog te vergroten.

Voorkom problemen en maak je computer klaar voor de update!

Je kunt veel vervelende problemen, zoals het verliezen van je persoonlijke bestanden, voorkomen door je Windows 10 computer klaar te maken voor de update!

Kun je daar wel wat hulp bij gebruiken? Onze studenten helpen je natuurlijk graag! En heb je vóór 1 mei 2019 een afspraak voor het opschonen/opruimen van je computer? Dan ontvang je maar liefst 50% van de Voorfietskosten cadeau!

Maak nu de afspraak

€ 9,- Voorfietskosten

Per afspraak

+

€ 8,- per kwartier*

*Minimale afname is 30 min.

€ 12,- per jaar

Gaat in bij de eerste afspraak

Voor onze hulp aan huis rekenen wij per afspraak € 9,- voorfietskosten en € 8,- per kwartier. Iedereen die gebruikt maakt van de hulp van onze studenten wordt bij de eerste afspraak lid.

De afspraak is snel gemaakt!

Staat er veel digitale rommel op je digitale apparaten? Zijn deze ook toe aan zo'n digitale voorjaarsschoonmaak? De afspraak is snel gemaakt!

Laat je vóór 1 mei een Lente-APK uitvoeren, dan ontvang je 50% van de Voorfietskosten van ons cadeau!

  • Wij zijn op werkdagen van 09:00 uur tot 20:00 uur en op zaterdagen van 09:00 uur tot 17:00 uur te bereiken via088 2200 200
  • Je kunt een afspraak aanvragen via onderstaandformulier.

Maak de afspraak

Hulp nodig met het aanvragen van een afspraak?

Bel: 088 2200 200

Een klant die geholpen wordt door een student van Studentaanhuis

Vraag een afspraak aan

Klantnummer vergeten?
Een klant die geholpen wordt door een student van Studentaanhuis

Vraag zelf een afspraak aan

Vraag een afspraak aan

Vul onderstaande gegevens volledig in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Vraag een afspraak aan

Zelf een student inplannen

Meer info...

Minder info...

Voor alle klanten van Studentaanhuis is het mogelijk om online zelf een afspraak te boeken met een van onze studenten. Dit kan voor een groot aantal vragen of problemen. In slechts enkele stappen is de afspraak snel en makkelijk gemaakt.

Inplannen

Ik wil een afspraak aanvragen

Meer info...

Minder info...

Vul ons online aanvraagformulier volledig in. Eén van onze medewerkers neemt spoedig telefonisch contact met je op om de afspraak definitief in te plannen. Dit gebeurt vaak nog dezelfde dag. Bij drukte kan het zijn dat je de volgende werkdag gebeld wordt.

Een klant die geholpen wordt door een student van Studentaanhuis

Vraag een afspraak aan

Ben je al een klant van Studentaanhuis?