Maak een afspraak
088 2200 200

Wegens succes verlengd!

Wij hebben veel leuke, positieve reacties ontvangen en veel van onze klanten hebben al een Lente-APK uit laten voeren met 50% korting op de Voorfietskosten!

Omdat nog niet iedereen in de gelegenheid is geweest een afspraak te maken, hebben wij besloten deze actie te verlengen tot en met 15 mei.

Wees er snel bij!

Gebruik de Lente-APK bijvoorbeeld om al je software te updaten, een back-up te maken van alle belangrijke bestanden of om goed voorbereid te zijn op de Windows 10 Lente-update. Deze punten komen tijdens de Lente-APK allemaal aan bod, want onze studenten controleren je apparaten tijdens de Lente-APK minstens op:

 • de (opstart) snelheid
 • de vrije ruimte op de harde schijf
 • de algehele beveiliging
 • software-updates
 • verouderde en overbodige programma’s
 • de aanwezigheid van een back-up van de belangrijkste bestanden

Maak nu een afspraak

Wil je ook zo’n Lente-APK? Maak dan vóór 15 mei een afspraak. Geef onderstaande kortingscode tijdens de afspraak aan de student en ontvang 50% van de Voorfietskosten cadeau.

Kortingscode: SAH-LENTEAPK-2019

Klik hier voor de actievoorwaardenMaak een afspraak

Verouderde software

Onze studenten komen het helaas nog veel te vaak tegen: klanten die werken met verouderde software. Zorgelijke situaties, omdat deze klanten een groot risico lopen om getroffen te worden door internetcriminelen, hackers en anderen met verkeerde bedoelingen.

De vier meest voorkomende softwarepakketten en besturingssystemen die niet meer (automatisch) ondersteund worden, maar die onze studenten nog veelvuldig tegenkomen bij onze klanten zijn:

 • Windows Live Mail
 • Office 2003/2007
 • Windows Vista
 • Windows XP

Werk jij nog met één of meer van bovenstaande software, heb je andere verouderde software op de computer of laptop draaien of stel je software-updates altijd uit? Dan maak je gebruik van verouderde software en loop je een verhoogd risico om gehackt te worden of om op een andere wijze slachtoffer te worden van internetcriminaliteit.

De gevaren van verouderde software

Verouderde software kan een aantal vervelende gevolgen met zich meebrengen, bijvoorbeeld:

 • Uw online veiligheid in gevaar: Virussen, internetcriminelen en anderen met verkeerde bedoelingen zoeken regelmatig naar ‘lekken’ in oude software. Deze lekken worden gebruikt om op digitale apparaten binnen te dringen, met alle gevolgen van dien.
 • Vastlopen en crashen: Door verouderde software lopen digitale apparaten vaak vast en komt het regelmatig voor dat ze crashen. Met het grote gevaar dat je belangrijke gegevens en bestanden, zoals foto’s, voor altijd kwijt bent.
 • Geen nieuwe functies: Programma’s worden regelmatig geüpdatet met nieuwe functies en mogelijkheden. Door te blijven werken met verouderde versies van de software, loop je deze nieuwe functies mis.

Door altijd de meest recente versies van de software te installeren voorkom je bovenstaande gevaren en problemen.

Onze studenten helpen u graag

Ben je er niet zeker van dat alle software up-to-date is? Maak je nog gebruik van programma’s die niet meer ondersteund worden? Onze studenten helpen je graag en zorgen ervoor dat je veilig kunt blijven computeren en internetten.

En laat je vóór 15 mei 2019 een Lente-APK uitvoeren? Dan ontvang je maar liefst 50% van de voorfietskosten cadeau!

Maak nu de afspraak

€ 9,- Voorfietskosten

Per afspraak

+

€ 8,- per kwartier*

*Minimale afname is 30 min.

€ 12,- per jaar

Gaat in bij de eerste afspraak

Voor onze hulp aan huis rekenen wij per afspraak € 9,- voorfietskosten en € 8,- per kwartier. Iedereen die gebruikt maakt van de hulp van onze studenten wordt bij de eerste afspraak lid.

Maak de afspraak

Vraag een afspraak aan

Vul ons online aanvraagformulier volledig in. Eén van onze medewerkers neemt spoedig telefonisch contact met je op om de afspraak definitief in te plannen.

Klantnummer vergeten?

Vraag zelf een afspraak aan

Vul ons online aanvraagformulier volledig in. Eén van onze medewerkers neemt spoedig telefonisch contact met je op om de afspraak definitief in te plannen.

Vraag een afspraak aan

Vul onderstaande gegevens volledig in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Vraag een afspraak aan

Zelf een student inplannen

Meer info...

Minder info...

Voor alle klanten van Studentaanhuis is het mogelijk om online zelf een afspraak te boeken met een van onze studenten. Dit kan voor een groot aantal vragen of problemen. In slechts enkele stappen is de afspraak snel en makkelijk gemaakt.

Inplannen

Ik wil een afspraak aanvragen

Meer info...

Minder info...

Vul ons online aanvraagformulier volledig in. Eén van onze medewerkers neemt spoedig telefonisch contact met je op om de afspraak definitief in te plannen. Dit gebeurt vaak nog dezelfde dag. Bij drukte kan het zijn dat je de volgende werkdag gebeld wordt.

Een klant die geholpen wordt door een student van Studentaanhuis

Vraag een afspraak aan

Ben je al een klant van Studentaanhuis?

Hulp nodig bij het aanvragen van een afspraak?

Bel: 088 2200 200

Zelf online je student inplannen?

Als bestaande klant kun je ook direct zelf een afspraak inboeken met één van onze slimme studenten. In slechts enkele stappen is de afspraak snel en makkelijk gemaakt.

Boek student in
Digitale voorjaarsschoonmaak » Studentaanhuis