Bel ons Maak een afspraak

Wegens groot succes hebben wij onze oktober aanbieding verlengd! Profiteer nog tot en met 8 november van maar liefst 50% korting op de Voorfietskosten of op de Opstartkosten bij De Studentaanhuis Computer-APK.

Al meer dan 15.000 klanten hebben in de maand oktober de Studentaanhuis Computer-APK laten uitvoeren en hebben nu weer een veilige en goedwerkende computer of laptop. In deze tijd, waarin we meer thuis zijn en meer gebruik maken van de digitale mogelijkheden, is dit belangrijker dan ooit.

Wij hebben zoveel positieve reacties ontvangen op de actie die wij voor de maand oktober op de Computer-APK hadden, dat wij besloten hebben deze actie te verlengen tot en met 8 november. Zo bieden wij al onze klanten de kans om nog gebruik te maken van de 50% korting op de Voorfietskosten en/of Opstartkosten die je nu krijgt op de Computer-APK afspraak!

50% korting op de Voorfietskosten of opstartkosten

Wij vinden het belangrijk dat iedereen jaarlijks de Computer-APK laat uitvoeren. Daarom ontvangt iedereen tot en met 8 november bij de afspraak voor een Computer-APK 50% korting op de Voorfietskosten of Opstartkosten.

Om de korting toe te laten passen op deze afspraak, geef je bij het afrekenen de volgende kortingscode aan de student:

oktober2020apk

Maak de afspraak

Tijd voor de Computer-APK

Is het langer dan een jaar geleden dat onze Computer-APK is uitgevoerd op je computer of merk je dat deze langzamer wordt of kuren vertoont? Dan is het hoog tijd voor de Computer-APK. Maak meteen de afspraak en laat een van onze studenten de Studentaanhuis Computer-APK uitvoeren. Zo ben je zeker van een veilige en goedwerkende computer of laptop.

Veilig en zonder problemen

We maken allemaal thuis gebruik van een computer, laptop of een ander digitaal apparaat. Het is belangrijk dat deze goed, veilig en snel werken, zonder problemen of foutmeldingen. Hiermee kun je je device blijven gebruiken zoals je wilt en loop je veel minder risico om gehackt te worden of dat je laptop ineens crasht.

De Studentaanhuis Computer-APK: Bij deze jaarlijkse onderhoudsbeurt, net zoals de APK voor je auto, controleren wij jouw computer op 12 essentiële punten. Voldoet de computer aan deze punten, dan ben je er zeker van dat deze goed beveiligd is, dat het apparaat goed werkt en langer meegaat.

Wacht niet en maak nu de afspraak

Is het ook voor jouw computer of laptop tijd om de Computer-APK uit te laten voeren? Maak dan nu de afspraak.

De Computer-APK kan in principe zowel aan Huis als ook op Afstand uitgevoerd worden. Geef bij het maken van de afspraak aan of jouw voorkeur uit gaat naar een afspraak aan Huis of op Afstand.

Maak de afspraak

12 essentiële punten

Bij De Studentaanhuis Computer-APK wordt de computer of laptop op minimaal 12 essentiële punten gecontroleerd. Voldoet het device niet aan een of meerdere van deze punten, dan gaat de student in overleg met jou tijdens de afspraak meteen aan de slag om dit alsnog in orde te maken.

De Studentaanhuis Computer-APK bestaat uit onder andere uit:

 • De status van de algehele beveiliging
  De computer is beveiligd met een login en een wachtwoord;
 • De aanwezigheid van een goedwerkende virusscanner
  Een virusscanner zorgt er voor dat jouw computer goed beveiligd is tegen virussen;
 • De firewall is ingeschakeld
  Dit zorgt er voor dat jouw computer goed beveiligd is en dat anderen daar niet zomaar toegang toe kunnen krijgen. De firewall is een poortwachter, die controleert of de ingaande en uitgaande verbindingen mogen worden toegestaan;
 • Virussen, malware en ongewenste programma’s
  Je loopt online het risico op virussen, trojans, wormen en allerlei andere aanvallen. Hackers proberen gegevens te achterhalen en de controle over jouw computer over te nemen. Het is belangrijk om je daar goed tegen te beveiligen;
 • Voldoende vrije ruimte op de harde schijf
  Dit is essentieel voor het downloaden van en installeren van updates;

Naast de 12 essentiële punten kijkt de student ook naar andere dingen die hem opvallen en die wellicht belangrijk voor jouw persoonlijke situatie kunnen zijn. Dit advies zal hij ter plekken met je bespreken.

Studentaanhuis Computer-APK Keurmerk

Onze IT-student controleert jouw computer of laptop en verbetert de punten waar nog niet aan voldaan wordt. Zodra de computer aan alle 12 punten voldoet, ontvang je van ons het Studentaanhuis Computer-APK Keurmerk. Hiermee ben je er zeker van dat je computer veilig is en goed werkt en kun je iedereen laten zien dat je een gecontroleerde en veilige computer hebt.

Wil jij ook het Studentaanhuis Computer-APK keurmerk? Maak dan nu een afspraak en laat de Studentaanhuis Computer-APK uitvoeren.

De afspraak is snel gemaakt via 088 2200 200 of via het afsprakenformulier hieronder.

Ja, ik wil graag de Computer-APK

Klik op onderstaande afbeelding om onze Computer-APK video te bekijken.

Let op! De korting is uitsluitend geldig op de Computer-APK afspraken die plaatsvinden van 1 oktober t/m 8 november 2020. Het is niet mogelijk om de korting achteraf toe te laten passen.

Kijk voor alle actievoorwaarden op de actiepagina.

Bekijk hier alle maatregelen die wij hebben getroffen voor een bezoek aan huis.

Vraag een afspraak aan

Vul ons online aanvraagformulier volledig in. Eén van onze medewerkers neemt spoedig telefonisch contact met je op om de afspraak definitief in te plannen.

Klantnummer vergeten?

Vraag zelf een afspraak aan

Vul ons online aanvraagformulier volledig in. Eén van onze medewerkers neemt spoedig telefonisch contact met je op om de afspraak definitief in te plannen.

Vraag een afspraak aan

Vul onderstaande gegevens volledig in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Vraag een afspraak aan

Zelf een student inplannen

Meer info...

Minder info...

Voor alle klanten van Studentaanhuis is het mogelijk om online zelf een afspraak te boeken met een van onze studenten. Dit kan voor een groot aantal vragen of problemen. In slechts enkele stappen is de afspraak snel en makkelijk gemaakt.

Inplannen

Ik wil een afspraak aanvragen

Meer info...

Minder info...

Vul ons online aanvraagformulier volledig in. Eén van onze medewerkers neemt spoedig telefonisch contact met je op om de afspraak definitief in te plannen. Dit gebeurt vaak nog dezelfde dag. Bij drukte kan het zijn dat je de volgende werkdag gebeld wordt.

Een klant die geholpen wordt door een student van Studentaanhuis

Vraag een afspraak aan

Ben je al een klant van Studentaanhuis?

Hulp nodig bij het aanvragen van een afspraak?

Bel: 088 2200 200

Onze klanten beoordelen ons met een 9,0

Zelf online je student inplannen?

Als bestaande klant kun je ook direct zelf een afspraak inboeken met één van onze slimme studenten. In slechts enkele stappen is de afspraak snel en makkelijk gemaakt.

Boek student in
De Studentaanhuis Computer-APK