Hulp bij al uw digitale apparaten

Onze slimme studenten staan u graag met raad en daad bij. Voor al uw digitale apparaten. 

Naast de computer, tablet of smartphone, zijn er veel meer apparaten in huis waar vaak hulp bij nodig is. Van digitale televisies tot fotocamera's, maar ook van de slimme thermostaat tot zelfs wasmachines die gebuikt maken van het internet. Onze IT-studenten zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en weten heel goed wat ons in de nabije toekomst te wachten staat. Het makkelijker, comfortabeler en slimmer thuis blijven wonen, het is dichterbij dan u denkt. Onze studenten helpen u hier graag bij.

Ook bij Apple.

Onze studenten helpen u graag bij...

television

(Digitale) Televisie

Haal alles uit uw digitale televisie

printer

Printer

Vanaf elke plek in uw huis kunnen printen

camera

Fotocamera

Uw camera ingesteld voor de aller mooiste foto's

homecinema

Home cinema

Thuis films kijken alsof u in de bioscoop zit

Samen

Onze slimme studenten zijn natuurlijk opgeleid om al uw digitale apparaten snel en vakkundig voor u aan te sluiten.

Maar veel van onze klanten vinden het prettig en leerzaam om samen aan de slag te gaan. Stap voor stap neemt de student dan op een rustige manier het proces met u door. Aan het einde van de afspraak zijn uw apparaten niet alleen goed geïnstalleerd, maar weet u ook hoe ze te bedienen.

Domotica

Domotica is voor vele nog een onbekend begrip. Huisautomatisering is wellicht bekender. Toch worden we er al dagelijks mee geconfronteerd. 

Denk aan de slimme thermostaten van de energieleveranciers, waarmee we op afstand ons huis kunnen verwarmen. Of de mogelijkheid om via een app op je smartphone de lampen thuis vast aan te zetten.

Leveranciers van allerlei uiteenlopende producten zijn bezig om te kijken hoe ze hun product klaar kunnen maken voor Domotica. En al deze producten communiceren straks via uw eigen netwerk. De studenten weten wat er speelt en kunnen u helpen om de apparaten straks goed met elkaar te laten werken.