Telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9:00 uur tot 20:00 uur en op zaterdag van 9:00 uur tot 13:00 uur via 088 2200 200

Fiets staat tegen een muur aan bij een voordeur.
Een foto van een router

Veilig Internetten

Hulp bij veilig internetten

Veilig internetten begint bij goede antivirussoftware. Samen met antispyware-software vormt dit de basis. En met de automatische updates heeft je altijd de meest actuele bescherming. Eén van onze studenten helpt je graag bij het installeren van de software en het instellen van automatische updates.

Wij helpen je graag bij veilig internetten, bijvoorbeeld door:

  • Antispyware in te stellen

    Spyware wordt niet altijd tegengehouden door antivirussoftware. Het kan bijvoorbeeld verstopt zitten in een e-mailbijlage. Als je de antispyware goed instelt, beschermt dit jouw persoonlijke gegevens.

  • Jouw privacy te beschermen

    Stel jouw privacyinstellingen in op social media. Wie kan welke informatie over je zien? Controleer ook af en toe wat er over je online staat. Vind je iets waar je niet blij mee bent? Wij helpen je graag om dit te verwijderen.

  • Veilig online te betalen

    Online betalen is veilig, als je met een aantal zaken rekening houdt. Open bijvoorbeeld nooit zomaar een onverwacht bestandje via de e-mail en verander regelmatig jouw wachtwoorden. Wij adviseren je graag.


Afspraak maken?

Vraag je je af: hoe kan ik veilig internetten? Onze studenten leggen het je graag uit én stellen jouw computer in voor optimale bescherming.

Maak direct een afspraak en bel ons op werkdagen tussen 09.00 uur en 20.00 uur en op zaterdagen van 09.00 tot 13.00 uur via 088 2200 200. Je kunt ook het online aanvraagformulier invullen. Onze studenten helpen je natuurlijk graag, ook 's avonds en in het weekend.


Computer-APK met `Veilig Online Check`

Veilig internetten is alleen mogelijk als jouw computer volledig is opgeschoond en draait op de nieuwste updates. Kies daarom eens per jaar voor onze Computer-APK met 'Veilig Online Check'. Door goed onderhoud aan de computer voorkom je dat deze traag wordt, slecht functioneert of onveilig wordt.

Onze student controleert de computer op 15 essentiële punten, hij of zij geeft je tips over veilig internetten én stelt direct jouw computer in voor optimale bescherming.


De Studentaanhuis Cadeaubon

Naast hulp bij veilig internetten voor jezelf, kun je ook een ander blij maken met een Studentaanhuis. Met de cadeaubon geef je éénmalig computerhulp of –advies aan huis. Bestel de Studentaanhuis Cadeaubon direct.

Bestel de Cadeaubon

Onze vriendelijke tarieven

€ 9

per afspraak

+

Voorfietskosten

Kosten zijn per afspraak

€ 7,50

per kwartier*

Kwartier tarief

*Minimale afname is 30 min.

€ 12

per jaar

Lidmaatschap

Gaat in bij de eerste afspraak