Bel ons Maak een afspraak
Direct contact?Jouw HP laptop herstellen? Terug naar de fabrieksinstellingen en minder ingrijpende oplossingen.

Krijg je jouw apparaat niet meer aan de praat en wil je hoe dan ook jouw HP laptop herstellen? Onze ervaren IT-studenten weten wat er nodig is om de schijf te formatteren, door die helemaal leeg te halen. Een flinke ingreep, maar wel één waarmee we de computer weer aan de praat kunnen krijgen.

Systeemherstel in 4 belangrijke stappen

Benieuwd wat erbij komt kijken als we een HP laptop herstellen? Dat doen we in 4 belangrijke stappen:

 • Opstart- en bootproblemen onderzoeken

  Start de HP laptop niet meer op? We onderzoeken waar het misgaat en in welk scherm de computer blijft hangen. Soms kunnen we dit in de Veilige Modus oplossen.

 • Back-up maken van belangrijke bestanden

  Lukt het nog om een back-up te maken van belangrijke bestanden? We voorkomen dat ze verloren gaan op het moment dat we de HP laptop formatteren of leegmaken.

 • Systeemherstel van Microsoft voltooien

  Soms lukt het om een systeemherstel uit te voeren binnen het Microsoft-besturingssysteem. Op die manier keren we terug naar een moment waarop de laptop nog wel (goed) werkte.

 • HP laptop leegmaken of formatteren

  Lijkt niets anders te werken? We zullen de HP laptop leegmaken of formatteren. Daarna kunnen onze ervaren IT-studenten je helpen met de nieuwe computer installatie.

Er is op die manier altijd een oplossing beschikbaar, om jouw HP laptop te herstellen en daar opnieuw gebruik van te maken. Houd er wel rekening mee dat we jouw bestanden en gegevens niet in alle gevallen kunnen redden.

Jouw HP laptop herstellen of zoek je hulp bij andere computerproblemen? Bel ons op werkdagen tussen 9:00 uur en 17:30 uur en op zaterdag tussen 10:00 uur en 14:00 uur op het telefoonnummer 088 2200 200 of vraag een afspraak aan via ons online aanvraagformulier. Wij fixen het wel!

Terug
HP laptop herstellen: terug naar de fabrieksinstellingen