Bel ons Maak een afspraak
Direct contact?

Gefeliciteerd met je nieuwe computer! Lukt de computer-installatie niet of laat je dat liever over aan ervaren IT-studenten? Wij kunnen jouw nieuwe laptop installeren en jouw computer installeren. Met alle software die je nodig hebt, op de juiste manier en in de juiste volgorde. Gewoon bij je thuis: snel, betrouwbaar en vakkundig!

Tip: onze studenten geven je meteen handige tips om jouw computer goed en veilig te gebruiken.

Nieuwe computer installeren: dit doen we voor je

Een nieuwe computer installeren aan huis en benieuwd hoe we je daarmee helpen? We zetten drie mogelijkheden op een rij:

  • Computer aansluiten

    Voordat we werken aan de computer-installatie zullen we de computer aansluiten. Wij steken de kabeltjes in de juiste aansluitingen en leggen je uit waar ieder snoer voor dient. Een belangrijke basis, voordat je aan de slag kunt.

  • Software en besturingssysteem installeren

    We zullen jouw laptop of computer installeren. We installeren Windows of Mac OS, net als Microsoft Office en alle andere software die je wilt gebruiken.

  • (Nieuwe) hardware installeren (printer, etc.)

    Tijdens de computer-installatie sluiten we (nieuwe) hardware aan en installeren we de software daarvoor. Je kunt denken aan de printer, een toetsenbord en bijvoorbeeld de muis. Uiteraard stellen we ook jouw voorkeuren graag voor je in.

Trustpilot: "Uitstekend geholpen met het installeren van een nieuwe laptop, allerlei noodzakelijke programma's en het overzetten van bestanden. Veel sneller dan ik het zelf gedaan zou hebben en zonder de problemen die ik veroorzaakt zou hebben." - Jacqueline (5 sterren)

Computer-installatie: Studentaanhuis

De computer-installatie laten uitvoeren door een ervaren en professionele IT-specialist? Stel ons je vragen of neem contact op om meteen een afspraak te maken.

Trustpilot: "Heel erg tevreden over de snelle en zeer bekwame hulp bij het installeren van mijn nieuwe computer. Ik wil Studentaanhuis van harte bij iedereen aanbevelen!" - Leen (4 sterren)

Bel ons op werkdagen tussen 09:00 uur en 17:30 uur en op zaterdag tussen 10:00 uur en 14:00 uur op het telefoonnummer 088 2200 200 of vraag een afspraak aan via ons online aanvraagformulier.

Wij fixen het wel!

Computerhulp nodig?

Studentaanhuis heeft meer dan 1000 deskundige studenten in dienst die allemaal een IT-opleiding volgen en op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van computers. Wat je probleem of vraag ook is, onze studenten fixen het wel!

Maak een afspraakof
088 2200 200

Onze andere diensten

Klik op een blok voor meer informatie

We staan altijd voor je klaar!

Neem contact opVeelgestelde Vragen
Klant contact center medewerker
Computer-installatie zonder problemen | Studentaanhuis