Bel ons Maak een afspraak
Direct contact?In een tijd waarin technologie ons leven steeds meer doordringt, is het begrijpelijk dat je wel eens met vragen zit over hoe je jouw digitale apparaten het beste kunt gebruiken. Van e-mailinstellingen tot netwerkconfiguraties, van veilig internetgebruik tot het beheren van wachtwoorden: het kan soms overweldigend zijn. Gelukkig sta je er niet alleen voor. Met ons nieuwe vragenuurtje bieden we jou de kans om al je brandende vragen te stellen aan een ervaren student, gewoon bij jou thuis.

Wat kun je verwachten van ons vragenuurtje?

Tijdens het vragenuurtje heb je een uur lang de volledige aandacht van een deskundige student, die je zalbegeleiden bij het verbeteren van je digitale vaardigheden. Of je nu wilt begrijpen hoe je e-mailinstellingen werken, of hoe je jezelf kunt beschermen tegen online fraude, onze student staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je te voorzien van praktische tips.

Voorbeeldvragen die je kunt stellen:

  • Wat is het verschil tussen IMAP en POP e-mailinstellingen, en waarom synchroniseert mijn e-mail niet op sommige apparaten?
  • Hoe werkt een router en waarom heb ik soms wel wifi, maar kan ik geen verbinding maken met internet?
  • Wat is tweefactorauthenticatie en hoe stel ik dit in?
  • Hoe maak ik veilige wachtwoorden aan en hoe kan ik ze het beste beheren?
  • Hoe voorkom ik fraude via social media, internet en telefoon?
  • Wat moet ik doen als ik op een onveilige link heb geklikt?

Belangrijk om te weten:

Het vragenuurtje is volledig vrijblijvend en het advies dat je ontvangt is gebaseerd op de expertise van onzestudenten. Hoewel ze goed zijn opgeleid en veel ervaring hebben, zijn ze geen officiële online beveiliging-experts. Het is echter ons doel om je te helpen en je zelfvertrouwen te vergroten als het gaat om digitale technologieën.

Hoe kun je een afspraak maken?

Het maken van een afspraak voor ons vragenuurtje is eenvoudig. Neem gewoon contact met ons op via de website of ons telefoonnummer: 088 2200 200. Geef aan welke vragen of problemen je hebt. We plannen dan een geschikte tijd in voor een student om bij jou thuis langs te komen en je te voorzien van persoonlijke coaching en advies.

Of je nu een beginner bent die meer wilt leren over digitale technologieën, of een doorgewinterde gebruiker diewat hulp nodig heeft bij specifieke problemen, ons vragenuurtje is er voor iedereen. Verbeter je digitale vaardigheden en neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken!

Met ons vragenuurtje willen we klanten de kans geven om hun digitale vaardigheden te verbeteren enantwoorden te krijgen op al hun vragen, hoe specifiek ze ook zijn. We willen een laagdrempelige en persoonlijke service bieden, zodat iedereen zich comfortabel voelt om zijn of haar vragen te stellen en meer te leren over de digitale wereld.

Terug
Het digitale vragenuurtje: persoonlijke les door een IT-student bij jou thuis