Bel ons Maak een afspraak
Direct contact?Jouw MacBook Air opschonen? 3 mogelijkheden om jouw laptop na jaren van gebruik weer snel te maken. 1.000+ ervaren IT-studenten.

Jouw MacBook Air opschonen, maar weet je niet goed waar te beginnen? Na jaren van gebruik wordt de computer er behoorlijk trager op. Gelukkig kun je daar iets aan (laten) doen

Onze 1.000+ ervaren IT-studenten bieden hulp bij de computer, ook als je werkt op een Mac. Gaat het om een MacBook Air of een ander model? Wij zorgen ervoor dat je meer schijfruimte kunt vrijmaken en dat we andere oplossingen aandragen om die weer sneller te laten werken.

Mac opschonen: Apple tips

Benieuwd naar onze Apple tips om jouw Mac op te schonen? Zowel voor de MacBook Air als andere modellen is het verstandig om te kijken naar mogelijkheden, zoals:

  • Schijfbevoegdheden aanpassen

    Het besturingssysteem moet alle vrijheid hebben om de schijf aan te passen. Door de schijfbevoegdheden te herstellen voorkom je dat kleine foutjes die zich door de jaren heen hebben ontwikkeld een te grote invloed krijgen op de werking.

  • Opstarten zonder veel extra programma’s

    Sommige gebruikers hebben ongemerkt veel programma’s verzameld die automatisch opstarten met de laptop. Handig, maar niet altijd nodig. Bovendien kost dat veel tijd, waardoor de MacBook Air als geheel aan een opschoonbeurt toe is.

  • Opnieuw installeren

    Blijkt het niet meer voldoende om jouw MacBook Air alleen op te schonen? Geen zorgen, dan kunnen we die zelfs volledig opnieuw installeren.

Wil je jouw computer laten opschonen, gaat het om een Mac of zoek je naar een volledig nieuwe installatie? Wij gaan er graag voor je mee aan de slag.

Jouw MacBook Air opschonen of zoek je hulp bij andere computerproblemen? Bel ons op werkdagen tussen 9:00 uur en 17:30 uur en op zaterdag tussen 10:00 uur en 14:00 uur op het telefoonnummer 088 2200 200 of vraag een afspraak aan via ons online aanvraagformulier. Wij fixen het wel!

Terug
MacBook Air opschonen: na jaren weer een snelle laptop