Bel ons Maak een afspraak
Direct contact?Jouw MacBook Pro opschonen? Ervaren IT-studenten die weten wat ze doen. Meer schijfruimte vrij en een snellere computer.

Aan de slag met het opschonen van jouw MacBook Pro? Maak meer schijfruimte vrij en haal onnodige bestanden weg, waar jouw computer weer een stuk sneller van wordt. Door de Mac op te schonen wordt jouw Apple-apparaat weer een stuk vlotter, zowel tijdens het opstarten als bij het openen van programma’s.

Onze meer dan 1.000 ervaren IT-studenten helpen je graag met problemen met jouw computer. Gaat het je om de harde schijf die vol staat of is de computer te traag? Wij kennen daarvoor de juiste oplossingen.

Gebruik NOOIT een ‘opschoonprogramma’

Er zijn, op het oog, handige programma’s beschikbaar om jouw Mac helemaal op te schonen. Vaak gratis en binnen een paar minuten te downloaden. Het risico bestaat dat jouw computer een stuk minder stabiel zal reageren of dat je zelfs meer schade aanricht dan dat je goed doet. Pas hier goed mee op of zorg dat je precies weet wat je doen.

Het opschonen van jouw MacBook Pro gaat net iets anders als het opschonen andere computers. Het is iets voor ervaren specialisten. Wij weten welke bestanden we kunnen wissen en hoe we de programma’s vinden die je niet meer gebruikt. Dat voorkomt dat je iets verwijdert dat je eigenlijk toch nodig bleek te hebben, waardoor je uiteindelijk juist verder van huis bent.

Jouw MacBook Pro opschonen of zoek je hulp bij andere computerproblemen? Bel ons op werkdagen tussen 9:00 uur en 17:30 uur en op zaterdag tussen 10:00 uur en 14:00 uur op het telefoonnummer 088 2200 200 of vraag een afspraak aan via ons online aanvraagformulier. Wij fixen het wel!

Terug
Opschonen van jouw MacBook Pro: maak meer schijfruimte vrij