Bel ons Maak een afspraak
Direct contact?Jouw PC leegmaken zonder Windows te verwijderen? Maak jouw computer of laptop klaar voor de verkoop.

Je wilt jouw PC leegmaken, maar zonder Windows te verwijderen? Het is de beste voorbereiding op de verkoop van jouw laptop of een computer. Onze ervaren IT-studenten bieden je hulp bij jouw computer en kunnen de harde schijf formatteren zonder Windows te verwijderen.

Wij zorgen ervoor dat we jouw PC of laptop leegmaken en Windows ondertussen gewoon beschikbaar blijft. Dat maakt het apparaat geschikt voor verkoop, waarbij je er niet bang voor hoeft te zijn dat jouw gegevens in verkeerde handen terechtkomen.

Laptop leegmaken voor verkoop

Wil je jouw laptop leegmaken voor de verkoop? Wij zorgen ervoor dat we al jouw persoonlijke gegevens verwijderen, net als de bestanden waarmee je werkt. Die komen op die manier niet bij de koper terecht. Het Windows-besturingssysteem laten we natuurlijk staan of installeren we opnieuw.

Tip: jouw computer niet verkopen, maar die wel sneller maken? Dan kunnen we jouw computer opschonen, zodat je er zelf weer goed gebruik van kunt maken.

Jouw PC leegmaken zonder Windows te verwijderen of zoek je hulp bij andere computerproblemen? Bel ons op werkdagen tussen 9:00 uur en 17:30 uur en op zaterdag tussen 10:00 uur en 14:00 uur op het telefoonnummer 088 2200 200 of vraag een afspraak aan via ons online aanvraagformulier. Wij fixen het wel!

Terug
PC leegmaken zonder Windows te verwijderen: kan dat?