Bel ons Maak een afspraak

Wie is volgens jou ‘De Studentaanhuis Student van het Jaar 2020’?

Met trots hebben wij dit jaar de mijlpaal van 70.000 klantreviews behaald. Gemiddeld wordt onze service met een rapportcijfer 9 gewaardeerd. Deze mooie waardering hebben wij vooral te danken aan het goede werk van onze 1.000 studenten, die dag in, dag uit bij onze klanten thuis komen om daar verschillende digitale problemen op te lossen.

De studenten krijgen heel veel voldoening van deze waardering. Dat willen wij dit jaar graag bestempelen met de verkiezing van ‘De Studentaanhuis Student van het Jaar 2020’.

Bij deze publieksverkiezing telt alleen de stem van onze klant. Daarom vragen wij al onze klanten, die dit jaar hulp gehad hebben van minimaal een van onze studenten, om hun favoriete student te nomineren. Natuurlijk alleen als je super tevreden bent over de support van deze student.

Nomineer jouw favoriete student

Ben jij in 2020 één of meerdere keren naar volle tevredenheid geholpen door één van onze studenten? En vind je dat deze student volgend jaar het hele jaar de titel ‘De Studentaanhuis Student van het Jaar 2020’ mag uitdragen? Nomineer dan nu jouw favoriete student.

Vul onderstaand formulier in en vergeet daarbij niet in het kort te vertellen waarom je deze student nomineert.

Let op! De nominatieronde sluit definitief op zondag 29 november om 23:59 uur.

Weet je de naam van de student even niet meer? Login dan in op mijn.studentaanhuis.nl. Onder het kopje ‘Afspraken’ staat de historie van jouw afspraken. Daar staat ook de naam van de student bij.

Let op! Je mag maximaal 1 nominatie uitbrengen. Deze nominatie heeft uitsluitend betrekking op een afspraak in 2020.

Hoe wordt De Studentaanhuis Student van het Jaar 2020 verkozen?

Uit alle genomineerde studenten wordt op basis van de binnengekomen reacties door de onafhankelijke jury een top 5 samengesteld.

Tussen 4 en 13 december kun jij samen met alle andere klanten stemmen op deze 5 genomineerde studenten. De student met de meeste stemmen wordt ‘De Studentaanhuis Student van het Jaar 2020’. De winnaar maken wij op vrijdag 18 december bekend.

De 'Studentaanhuis Student van het Jaar 2020’ wint niet alleen een leuk bedrag, met bijbehorende bokaal, maar mag zich ook een jaar lang ‘De Studentaanhuis Student van het jaar 2020’ noemen.

De Studentaanhuis Student van het jaar - Verkiezing