Bel ons Maak een afspraak

Het computergebruik neemt in Nederland al jaren toe en daarmee ook het belang om onze computers goed te onderhouden. Door onze vernieuwde Computer-APK te laten uitvoeren, ben je er zeker van dat je computer weer schoon is, goed werkt en veilig te gebruiken is.

Nu is dat extra aantrekkelijk want in oktober 2021 krijg je 50% korting op de Voorfiets- of opstartkosten bij een afspraak voor onze vernieuwde Computer-APK.

Maak voordelig kennis met de vernieuwde Computer-APK Check

Onze Computer-APK is aangepast aan de meest recente ontwikkelingen. Er is veel aandacht besteed aan het veiligheidsaspect van de computer. En ook is de APK uitgebreid met onder andere de controle op de hardware.

Door onze vernieuwde Computer-APK Check te laten uitvoeren kun je je apparaat blijven gebruiken zoals je wilt, zonder dat je risico loopt om gehackt te worden of dat je apparaat ineens crasht.

Bij deze jaarlijkse onderhoudsbeurt, net zoals de APK voor je auto, controleren wij jouw computer op 15 essentiële punten. Voldoet de computer aan deze punten, dan ben je er zeker van dat deze goed beveiligd is, dat het apparaat goed werkt en langer meegaat.

Voldoet je computer bij deze check niet aan de 15 essentiële punten, dan gaat de student natuurlijk meteen aan de slag om dit te fixen.

Computer-APK Check: 15 essentiële punten

Tijdens onze vernieuwde Computer-APK controleren wij je desktop of laptop aan de hand van de volgende 15 essentiële punten voor een veilige computer:

 • Een ingesteld wachtwoord,
 • een veilig wachtwoord,
 • het Wifi-netwerk,
 • de virusscanner,
 • de firewall,
 • de aanwezigheid van ongewenste programma’s,
 • vrije ruimte op de harde schijf,
 • de netwerkkaart,
 • het besturingssysteem,
 • automatische updates,
 • de webbrowser,
 • de updates voor de webbrowser,
 • goede back up mogelijkheden,
 • gecontroleerde en up to date computer hardware en
 • check email instellingen.

Naast deze 15 essentiële punten kijkt de student ook naar andere dingen die opvallen en die wellicht belangrijk voor jouw persoonlijke situatie kunnen zijn. Dit advies zal ter plekke met je besproken worden.

Studentaanhuis Computer-APK Keurmerk

Zodra de computer aan alle 15 essentiële punten voldoet, ontvang je het Studentaaanhuis Computer-APK Keurmerk. Hiermee ben je er zeker van dat je computer veilig is en goed werkt en kun je iedereen laten zien dat je een gecontroleerde en veilige computer hebt.

Wil jij ook het Studentaanhuis Computer-APK keurmerk? Maak dan nu een afspraak en laat met 50% korting op de Voorfiets- of opstartkosten de vernieuwde Computer-APK uitvoeren.

Je kunt de afspraak zelf maken via 088 2200 200 of door het afsprakenformulier hieronder in te vullen.

Ja, ik wil graag de vernieuwde Computer-APK check

NIEUW! De Studentaanhuis Netwerk-APK: hét keurmerk voor een veilig en betrouwbaar thuisnetwerk

Naast het vernieuwen van onze Computer-APK, heeft ons team nu ook een Netwerk-APK ontwikkeld. Hiermee wordt je thuisnetwerk (het Wifi-netwerk) sneller, betrouwbaarder en veiliger. Geen overbodige luxe met al die apparaten die wij tegenwoordig gekoppeld hebben aan ons Wifi-netwerk.

Bij onze Netwerk-APK inventariseert de IT-student op een aantal punten de werking en instelling van je thuisnetwerk en voert de nodige aanpassingen direct door. Zodat je thuisnetwerk weer werkt zoals deze zou moeten werken.

Netwerk-APK checklist

Bij de inventarisatie van je thuisnetwerk doorloopt onze student de checklist aan de hand van minimaal 5 stappen. Op deze wijze brengen wij niet alleen in kaart of het netwerk voldoet aan hetgeen de provider je heeft beloofd, maar controleren wij ook of het netwerk goed is ingesteld, goed functioneert, veilig is en ten slotte voldoet aan de eisen en wensen die jij en je apparaten stellen aan een thuisnetwerk.

 • Stap 1: Internetabonnement in kaart brengen
 • Stap 2: Netwerkverbindingen en koppelingen controleren
 • Stap 3: Optimaliseren van de netwerksnelheid
 • Stap 4: Veiligheidsinstellingen van de netwerkapparaten
 • Stap 5: Persoonlijk advies

Wil je ook een goed en veilig werkend internet-netwerk thuis? Ben je met meerdere apparaten aangesloten op je Wifi? En heb je na het aansluiten van je Wifi-netwerk hier nooit meer naar omgekeken? Maak dan nu de afspraak voor onze Netwerk-APK.

Op deze Netwerk-APK afspraak krijg je in oktober 2021 50% korting op de Voorfietskosten.

Het Studentaanhuis Netwerk-APK Certificaat

Onze student kan tijdens de afspraak zo goed als alle eventuele netwerk-issues voor je oplossen. En voldoet je netwerk aan onze APK-eisen? Dan ontvang je na de Netwerk-APK uiteraard ook ons Netwerk-APK Certificaat. Zo heb je het bewijs dat je netwerk grondig is gecheckt en goedgekeurd aan de hand van de standaarden van De Studentaanhuis Netwerk-APK.

Direct een afspraak maken

Om direct een afspraak te maken voor een van beide of beide APK’s, of voor andere vragen, bel je met onze klantenservice via 088 2200 200 of vul je het afspraakformulier hieronder in.

Ja, ik wil graag de Netwerk-APK check

Vraag een afspraak aan

Vul ons online aanvraagformulier volledig in. Eén van onze medewerkers neemt spoedig telefonisch contact met je op om de afspraak definitief in te plannen.

Klantnummer vergeten?

Vraag zelf een afspraak aan

Vul ons online aanvraagformulier volledig in. Eén van onze medewerkers neemt spoedig telefonisch contact met je op om de afspraak definitief in te plannen.

Vraag een afspraak aan

Vul onderstaande gegevens volledig in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Vraag een afspraak aan

Zelf een student inplannen

Meer info...

Minder info...

Voor alle klanten van Studentaanhuis is het mogelijk om online zelf een afspraak te boeken met een van onze studenten. Dit kan voor een groot aantal vragen of problemen. In slechts enkele stappen is de afspraak snel en makkelijk gemaakt.

Inplannen

Ik wil een afspraak aanvragen

Meer info...

Minder info...

Vul ons online aanvraagformulier volledig in. Eén van onze medewerkers neemt spoedig telefonisch contact met je op om de afspraak definitief in te plannen. Dit gebeurt vaak nog dezelfde dag. Bij drukte kan het zijn dat je de volgende werkdag gebeld wordt.

Een klant die geholpen wordt door een student van Studentaanhuis

Vraag een afspraak aan

Ben je al een klant van Studentaanhuis?

Hulp nodig bij het aanvragen van een afspraak?

Bel: 088 2200 200

Onze klanten beoordelen ons met een 9,0

Zelf online je student inplannen?

Als bestaande klant kun je ook direct zelf een afspraak inboeken met één van onze slimme studenten. In slechts enkele stappen is de afspraak snel en makkelijk gemaakt.

Boek student in
De Computer- en Netwerk APK Check