De leukste bijbaan in je eigen vakgebied!

Wij bezorgen jou dé bijbaan in je eigen vakgebied, die goed betaalt en je alle vrijheid geeft om te werken wanneer jou dat uitkomt. En dat ook nog eens bij jou in de buurt.

Studentaanhuis is landelijk bekend van de service Computerhulp aan huis. Maar sinds juli 2016 bieden wij ook hulp bij het besparen op vast lasten; Bespaarhulp aan huis. Hierbij helpen wij iedereen makkelijk en flink te besparen op de meest voorkomende vaste lasten.

Computerhulp
Volg jij een MBO (minimaal niveau 4), HBO of WO opleiding in de richting van IT/Informatica? En vind jij het leuk om mensen thuis te helpen bij al hun vragen over de computer, tablet, smartphone, digitale televisie en alle andere digitale apparaten?
Meld je dan snel bij ons aan.

Bespaarhulp
Wij hebben een speciale tool ontwikkeld, waarmee snel en helder inzichtelijk wordt gemaakt waar men flink kan besparen op hun vaste lasten. Volg jij een MBO (minimaal niveau 4), HBO of WO opleiding in economische richting? En vind jij het leuk om mensen thuis te helpen bij het inzichtelijk maken waar flink bespaard kan worden op contracten voor energie, internet, televisie & bellen en op consumentenverzekeringen?
Meld je dan snel bij ons aan

Wij willen iedereen in Nederland onze Bespaarhulp aanbieden en zijn daarvoor op zoek naar veel economie-studenten! 

Werken bij Studentaanhuis.nl betekent:

  1. een goed salaris 
  2. flexibele werktijden
  3. werkervaring binnen je eigen kennisgebied

Computerhulp & Bespaarhulp

Onze computerstudenten helpen bij de meest voorkomende computervragen:
Trage computer, tablet of smartphone instellen, instellen van een back-up, problemen met internet of e-mail, verwijderen van virussen, installeren van software, foutmeldingen oplossen, printer installeren, etc.

Onze bespaarstudenten helpen bij het besparen op de meest voorkomende vaste lasten:
Energiecontracten, abonnementen voor televisie, internet en bellen en consumentenverzekeringen. 

Meld je nu aan

Stuur ons snel je gegevens, want vanwege de grote vraag naar hulp bij computervragen en de vraag naar hulp bij het besparen zijn wij op zoek naar veel talent door heel Nederland heen.

Voor het gemak hebben wij alvast een splitsing in kennis en  provincies gemaakt. Reageer dus op de vacature voor computerhulp op bespaarhulp in de provincie waarbinnen jouw basis werkstad ligt.
Let op! Heb jij kennis van Apple computers? meld je dan aan via de aparte Apple-vacature.

Meld je aan