Bel ons Maak een afspraak

Medewerker Klantenserviceteam

in Bilthoven

Wij groeien hard en zijn daarom per direct op zoek naar versterking in ons klantenserviceteam in Bilthoven.

Ons klantenserviceteam zorgt er dagelijks voor dat onze 110.000 klanten snel en soepel geholpen worden door onze 1.000 IT-studenten. Je plant niet alleen de afspraken in, maar zorgt er ook voor dat alle vragen beantwoord worden en dat onze klanten altijd volledig geserviced zijn.

Je werkt vanuit Bilthoven in een enthousiast en jong team, én in ons net gerestyled kantoor hangt een hele prettige sfeer.


Meer informatie

Marketeer

in Bilthoven

Als marketing gedreven organisatie zijn wij op zoek naar een ervaren en talentvolle marketeer, die op de hoogte is van de laatste do’s en don’ts van marketing en communicatie.

Ben jij creatief en kun je goed projectmatig werken en ligt content jou goed? Dan kun jij wel eens onze nieuwe marketing collega zijn.


Meer informatie

Developer Cloud Solutions

In Bilthoven

Werk je graag binnen een snelgroeiend bedrijf en wil je een belangrijke bijdrage leveren aan de groeipotentie van ons bedrijf? Staat je voor kwaliteit software? Dan hebben wij een zeer uitdagend aanbod voor jou.

Wij zijn namelijk per direct op zoek naar een Developer Cloud Solutions.Meer informatie

De leukste bijbaan in jouw vakgebied

In jouw eigen regio

Heb jij passie voor IT en dienstverlening? Wil jij mensen graag aan huis helpen met digitale vraagstukken? Volg jij momenteel een IT-opleiding? En kun jij goed met mensen overweg? Dan hebben wij de ideale en goed betaalde bijbaan voor jou. 

Studentaanhuis.nl biedt de mogelijkheid om in jouw eigen regio en op de momenten dat het jou goed uitkomt, klanten thuis te helpen bij al hun digitale vraagstukken.


Meer informatie

De leukste bijbaan in jouw vakgebied (Apple expert)

In In jouw eigen regio

Heb jij passie voor IT en dienstverlening? Wil jij mensen graag aan huis helpen met digitale vraagstukken? Volg jij momenteel een IT-opleiding? Kun jij goed met mensen overweg? En heb jij ervaring met het Mac/Os systeem? Dan hebben wij de ideale en goed betaalde bijbaan voor jou.

Studentaanhuis.nl biedt de mogelijkheid om in jouw eigen regio en op de momenten dat het jou goed uitkomt, klanten thuis te helpen bij al hun digitale vraagstukken.


Meer informatie
SaH - Werken Bij