Telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9:00 uur tot 20:00 uur en op zaterdag van 9:00 uur tot 13:00 uur via 088 2200 200

Fiets staat tegen een muur aan bij een voordeur.
Foto van een iphone

Mac-software

Hulp bij Mac-software

Hoe kun je een betrouwbaar antivirusprogramma voor jouw Mac selecteren en downloaden, of iTunes installeren? Onze studenten helpen je graag bij de meest uiteenlopende vragen rondom Mac-software.

De student kijkt samen met je naar de Mac-software die je wilt installeren. Dit doet hij of zij altijd op een rustige manier. Stap voor stap neemt de student het proces met je door. Aan het einde van de afspraak is niet alleen jouw Apple-computer of -laptop weer up-to-date, ook weet je hoe je zelf bepaalde Mac-software kunt downloaden.


Onze studenten helpen je bij ...


Afspraak maken?

Software werkt optimaal als deze goed geïnstalleerd is. Het lijkt soms heel makkelijk, maar dat is het niet altijd. Onze studenten kunnen dit goed voor je regelen.

Maak direct een afspraak en bel ons op werkdagen tussen 09.00 uur en 20.00 uur en op zaterdagen van 09.00 tot 13.00 uur via 088 2200 200. Je kunt ook het online aanvraagformulier invullen. Onze studenten helpen je natuurlijk graag, ook 's avonds en in het weekend.


De Studentaanhuis Cadeaubon

Wil je een ander laten helpen met zijn of haar Mac? Kies dan voor de Studentaanhuis Cadeaubon. Hiermee geef je éénmalig computerhulp- of les aan huis cadeau.

Bestel de Cadeaubon

Onze vriendelijke tarieven

€ 9

per afspraak

+

Voorfietskosten

Kosten zijn per afspraak

€ 7,50

per kwartier*

Kwartier tarief

*Minimale afname is 30 min.

€ 12

per jaar

Lidmaatschap

Gaat in bij de eerste afspraak