Maak een afspraak
088 2200 200

Hulp bij Apple

Heb je hulp nodig bij het aansluiten van internet op jouw Apple pc, het installeren van e-mail of andere Apple programma’s? Of zijn er problemen met bepaalde software? Onze studenten draaien er de hand niet voor om en bieden je Apple hulp.

Of jouw Apple nu vastloopt of je wilt gewoon weten hoe je een e-mail verstuurt: de student gaat samen met je aan de slag en biedt je de gewenste Apple-hulp. Stap voor stap neemt de mac specialist alle vragen rustig met je door. Aan het einde van de afspraak weet je hoe je in het vervolg zelf problemen met jouw Apple-pc, -laptop of tablet aan kunt pakken.

Onze slimme student helpt je bij ...

Afspraak maken?

Ook een Mac computer heeft regelmatig onderhoud nodig om er goed, snel en veilig mee te kunnen werken. Wil je graag direct een afspraak maken met één van onze studenten?

Maak direct een afspraak en bel ons op werkdagen tussen 09:00 uur en 20:00 uur en op zaterdagen van 09:00 tot 17:00 uur via 088 2200 200. Je kunt ook het online aanvraagformulier invullen. Onze studenten helpen je natuurlijk graag, ook 's avonds en in het weekend.

Nuttige tips

Vroeger stond Mac erom bekend dat het geen virus kon oplopen.

Dit is al jaren niet meer zo. Het installeren van een antivirus voor jouw Mac is dan ook een belangrijk aandachtspunt. Mac hulp kan nodig zijn na het crashen van een systeem. Het is dan belangrijk dat je een back-up hebt van al jouw gegevens. Kijk voor tips op de pagina ‘Back-up maken’.

De Studentaanhuis Cadeaubon

Heb je familie of vrienden die ook met Apple werken en ben je op zoek naar een leuk cadeau? Geef de Studentaanhuis Cadeaubon. Met deze Cadeaubon geef je éénmalig computerhulp voor Apple en Mac. Bestel hem nu.

Bestel de Cadeaubon

Hulp bij je Mac nodig?

Studentaanhuis heeft meer dan 1000 deskundige studenten in dienst die allemaal een IT-opleiding volgen en op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van Mac computers. Wat je probleem of vraag ook is, onze studenten fixen het wel!

Maak een afspraakof
088 2200 200

Onze andere diensten

Klik op een blok voor meer informatie

We staan altijd voor je klaar!

Neem contact opVeelgestelde Vragen
Klant contact center medewerker