Van boekhouder tot bakker

Gratis installatieservice bij aankoop van een Canon inkjet-/laserprinters

Profiteer nu van het gemak en de zekerheid van gratis installatieservice bij aankoop van één van de geselecteerde Canon MAXIFY of i-SENSYS printers. Met drie jaar garantie, hoge kwaliteit prints en vakkundige installatie helpen Canon en wij u onbelemmerd te ondernemen. De actie loopt van 16 mei en 30 september 2016.

GRATIS INSTALLATIE
Onze studenten voeren de gratis installatie onafhankelijk van Canon uit op locatie bij u thuis of op het werk. U maakt de afspraak voor deze installatie gemakkelijk via onderstaand aanvraagformulier of u belt op werkdagen tussen 09:00 en 20.00 uur en op zaterdagen tussen 09.00 en 13.00 met ons afsprakenbureau via 0900 200 12 12 (60ct. per gesprek). Geef hierbij aan dat u belt voor de Canon actie.

COUPON CODE
U ontvangt voor deze installatie een unieke coupon code van Canon. Deze  unieke coupon code geeft u tijdens de afspraak aan de installatiestudent. De korting op de afspraak, met een maximum van 45 minuten, wordt dan automatisch toegepast. Eventuele meerkosten, à € 7,- per kwartier (incl. btw), kunt u voldoen via een iDeal betaling of een machtiging. De student vertelt u hier graag alles over.

Kijk voor meer informatie over deze actie op Canon.nl.

Logo Canon

Actievoorwaarden

De volgende voorwaarden zijn van toepassing op de installatieservice

 • Bij keuze voor de gratis installatie krijgt u na registratie een digitale coupon code en informatie over het maken van een afspraak.
 • De gratis installatie wordt onafhankelijk van Canon uitgevoerd door Studentaanhuis.nl. Vanaf het moment dat Deelnemer met Studentaanhuis.nl een afspraak voor installatie maakt, ontstaat tussen Deelnemer en Studentaanhuis.nl een aparte overeenkomst van opdracht welke wordt beheerst door de algemene voorwaarden van Studentaanhuis.nl, welke zijn te raadplegen via www.studentaanhuis.nl/algemene-voorwaarden. Canon maakt geen deel uit van deze overeenkomst tussen Deelnemer en Studentaanhuis.nl, en aanvaardt geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid ten aanzien van de werkzaamheden van Studentaanhuis.nl.
 • Studentaanhuis.nl heeft in bijna heel Nederland ruim 1000 IT-studenten beschikbaar. Er zijn een aantal regio’s waar zij op dit moment minder of geen beschikbaarheid hebben, zoals bijvoorbeeld op de Waddeneilanden.Naar schatting heeft Studentaanhuis.nl een dekkingsgraad in Nederland van 95%. Twijfelt u of Studentaanhuis.nl ook bij u in de buurt een IT-student beschikbaar heeft, neem dan gerust contact op met hun afsprakenbureau. Studentaanhuis.nl is bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 en 20.00 uur en op zaterdagen tussen 09.00 en 13.00 via 0900 200 12 12 (60ct per gesprek).

Onder een installatie wordt in het kader van de Actie verstaan:

 • Voorfietsenkosten van een Studentaanhuis.nl medewerker binnen het dekkingsgebied.
 • Het complete product is aanwezig bij aankomst.
 • Er is een werkende computer met internet aanwezig.
 • Medewerker doet een basisinstallatie van de printer op één PC of laptop via USB (USB-kabel dient aanwezig te zijn; wordt niet meegeleverd met printer) of Wi-Fi of
 • Medewerker doet een basisinstallatie van de printer op één werkstation in een netwerk.
 • Indien nodig worden de laatste versies van de Canon software en drivers gedownload en geïnstalleerd.Er wordt een test print en test scan (indien van toepassing) uitgevoerd.
 • Voor de totale installatie is 45 minuten beschikbaar. Indien de medewerker eerder klaar is met het installeren van de printer dan zal de rest van de tijd, indien gewenst, opgevuld worden met ‘tips & tricks’ over het zo efficiënt mogelijk werken met de aangeschafte printer.
 • Printers kunnen alleen aangesloten worden op computers waarop het Microsoft Windows of Apple IoS besturingssysteem draait. Daarnaast zijn de volgende besturingsomgevingen uitgesloten: MS Windows RT 8.1, MS Windows Terminal Server, Cluster Server (MSCS) en Citrix.
 • Bij technische onoverkomelijkheden wordt gekeken naar een passende oplossing. Dit kan leiden tot eventuele meerkosten welke voor rekening van de deelnemer komen.
 • Studentaanhuis.nl werkt tot aan de schroevendraaier, wat betekent dat er bijv. geen computerkasten opengemaakt worden, hardware wordt vervangen en/of draden worden getrokken.

Klik HIER voor de complete lijst met actievoorwaarden.

Afspraak maken