Bel ons Maak een afspraak

Win een cadeaubon van 25 euro!

December, de maand van de gezellige feestdagen en 'cadeautjes geven'. Bij Studentaanhuis vieren wij deze feestmaand natuurlijk ook en delen dit jaar een mooi decembercadeau uit. In de periode van 9 tot en met 31 december geven wij namelijk 150 Bol.com cadeaubonnen ter waarde van 25 euro weg.

Deze cadeaubonnen delen wij uit onder alle klanten die in deze periode een afspraak hebben met een van onze studenten. Kun jij de hulp van onze studenten dit jaar dus nog goed gebruiken? Maak dan nu nog de afspraak en win één van de 150 cadeaubonnen.

Sluit het jaar goed af

Het is algemeen bekend dat veel mensen kleine problemen met hun digitale apparaten laten liggen. Sluit 2019 goed af en zorg dat al jouw probleempjes nog dit jaar opgelost worden.

Dus heb je al een tijd last van een trage computer? Wil je al het hele jaar weten hoe je foto’s goed ordent? Ben je er niet zeker van of jouw software, en dan voornamelijk de virusscanner, nog up-to-date is? Of loop je al tijden rond met vragen als: ‘Hoe werkt mijn smartphone precies?’, ‘Waarom moet ik mijn printer steeds opnieuw selecteren?’ of ‘Hoe krijg ik die melding weg?’? Boek dan nu een afspraak en maak automatisch kans op een cadeaubon van 25 euro.

Maak de afspraak

De afspraak kun je telefonisch maken op werkdagen tussen 9:00 uur en 17:30 uur of op zaterdagen van 9:00 uur tot 13:00 uur. U belt hiervoor het nummer 088 2200 200.

Je kunt de afspraak natuurlijk ook online aanvragen. Klik hieronder op de oranje button en vul het formulier in. Wij bellen je dan zo spoedig mogelijk op om de afspraak in te plannen.

Maak een afspraak

Heb je jouw persoonlijke mijn.studentaanhuis.nl al geactiveerd? Dan kun je daar natuurlijk de afspraak ook zelf boeken.

Klik hier voor de actievoorwaarden

Vraag een afspraak aan

Vul ons online aanvraagformulier volledig in. Eén van onze medewerkers neemt spoedig telefonisch contact met je op om de afspraak definitief in te plannen.

Klantnummer vergeten?

Vraag zelf een afspraak aan

Vul ons online aanvraagformulier volledig in. Eén van onze medewerkers neemt spoedig telefonisch contact met je op om de afspraak definitief in te plannen.

Vraag een afspraak aan

Vul onderstaande gegevens volledig in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Vraag een afspraak aan

Zelf een student inplannen

Meer info...

Minder info...

Voor alle klanten van Studentaanhuis is het mogelijk om online zelf een afspraak te boeken met een van onze studenten. Dit kan voor een groot aantal vragen of problemen. In slechts enkele stappen is de afspraak snel en makkelijk gemaakt.

Inplannen

Ik wil een afspraak aanvragen

Meer info...

Minder info...

Vul ons online aanvraagformulier volledig in. Eén van onze medewerkers neemt spoedig telefonisch contact met je op om de afspraak definitief in te plannen. Dit gebeurt vaak nog dezelfde dag. Bij drukte kan het zijn dat je de volgende werkdag gebeld wordt.

Een klant die geholpen wordt door een student van Studentaanhuis

Vraag een afspraak aan

Ben je al een klant van Studentaanhuis?

Hulp nodig bij het aanvragen van een afspraak?

Bel: 088 2200 200

Onze klanten beoordelen ons met een 9,0

Zelf online je student inplannen?

Als bestaande klant kun je ook direct zelf een afspraak inboeken met één van onze slimme studenten. In slechts enkele stappen is de afspraak snel en makkelijk gemaakt.

Boek student in
De cadeau maand