Op dit moment hebben wij een storing omtrent ons belsysteem. U kunt een afspraak maken via een webformulier op onze website en dan bellen wij U zo snel mogelijk terug. Onze excuses voor het ongemak!

088 2200 200 Maak een afspraak

Een mooi decembercadeau (verlopen)

De hele maand december staat in het teken van feest en ‘cadeautjes geven’. Ook wij doen hier dit jaar graag aan mee en geven jou en onze andere klanten een mooi decembercadeau:

Je ontvangt op je eerstvolgende afspraak aan huis het eerste kwartier van ons cadeau.

Dit cadeau, ter waarde van maar liefst €7,50, krijg je van ons op jouw eerstvolgende afspraak die plaatsvindt tussen 1 en 15 december aanstaande.

Verzilver je decembercadeau!

Maak een afspraak voor hulp aan huis met één van onze 1.000 IT-studenten en geef onderstaande cadeaucode tijdens de afspraak aan de student.

Je éénmalige cadeaucode: SAH-DEC-2018

Klik hier voor de actievoorwaarden

Maak een afspraak

Een terugblik op 2018

Onze studenten hebben dit jaar al meer dan 100.000 vragen en problemen over de computer, tablet, smartphone en alle andere digitale apparaten snel en vakkundig opgelost!

Wij blikken alvast even kort met je terug op dit fantastische jaar.

De top 5 meest voorkomende hulpvragen

 1. 1. De Studentaanhuis APK
  Digitale apparaten worden naar verloop van tijd steeds trager. Dit komt door digitale rommel. Hierbij kun je denken aan software, bestanden en virussen. Onze studenten adviseren je dan ook om minstens 1x per jaar de Studentaanhuis APK uit te laten voeren! Dan kun je jouw digitale apparaten weer veilig en snel gebruiken.

 2. 2. Online veiligheid
  Je online veiligheid is ontzettend belangrijk en wordt steeds belangrijker. We doen steeds meer zaken digitaal en internetcriminelen slaan steeds vaker toe. Onze studenten helpen je graag veilig online te zijn en leggen je uit wat je zelf kunt doen aan het beveiligen van de computer, tablet, smartphone en alle andere digitale apparaten!

 3. 3. Overzetten van foto’s van smartphone naar computer
  Voorkom dat jouw foto’s roerloos op een smartphone blijven staan en onder een digitaal laagje stof komen! Onze studenten helpen je graag alle foto’s te sorteren en er natuurlijk een goede back-up van te maken!

 4. 4. De printer
  Onze studenten zijn ook dit jaar weer regelmatig opgeroepen om printers aan te sluiten, in te stellen en te resetten. De meeste printerproblemen kwam voort uit de updates van Windows 10, waardoor de printer niet meer in verbinding stond met de computer, tablet of het internet. Gelukkig weten onze studenten dit te fixen!

 5. 5. E-mail
  Jouw e-mailaccount goed ingesteld en gesynchroniseerd met alle digitale apparaten! Wij fixen het wel!
Maak een afspraak

Onze vriendelijke tarieven

€ 9,- Voorfietskosten

Per afspraak

+

€ 8,- per kwartier*

*Minimale afname is 30 min.

€ 12,- per jaar

Gaat in bij de eerste afspraak

Voor onze hulp aan huis rekenen wij per afspraak € 9,- voorfietskosten en € 8,- per kwartier. Iedereen die gebruikt maakt van de hulp van onze studenten wordt bij de eerste afspraak lid.

Maak de afspraak

Vraag een afspraak aan

Vul ons online aanvraagformulier volledig in. Eén van onze medewerkers neemt spoedig telefonisch contact met je op om de afspraak definitief in te plannen.

Klantnummer vergeten?

Vraag zelf een afspraak aan

Vul ons online aanvraagformulier volledig in. Eén van onze medewerkers neemt spoedig telefonisch contact met je op om de afspraak definitief in te plannen.

Vraag een afspraak aan

Vul onderstaande gegevens volledig in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Vraag een afspraak aan

Zelf een student inplannen

Meer info...

Minder info...

Voor alle klanten van Studentaanhuis is het mogelijk om online zelf een afspraak te boeken met een van onze studenten. Dit kan voor een groot aantal vragen of problemen. In slechts enkele stappen is de afspraak snel en makkelijk gemaakt.

Inplannen

Ik wil een afspraak aanvragen

Meer info...

Minder info...

Vul ons online aanvraagformulier volledig in. Eén van onze medewerkers neemt spoedig telefonisch contact met je op om de afspraak definitief in te plannen. Dit gebeurt vaak nog dezelfde dag. Bij drukte kan het zijn dat je de volgende werkdag gebeld wordt.

Een klant die geholpen wordt door een student van Studentaanhuis

Vraag een afspraak aan

Ben je al een klant van Studentaanhuis?

Hulp nodig bij het aanvragen van een afspraak?

Bel: 088 2200 200

Zelf online je student inplannen?

Als bestaande klant kun je ook direct zelf een afspraak inboeken met één van onze slimme studenten. In slechts enkele stappen is de afspraak snel en makkelijk gemaakt.

Boek student in
December cadeau » Studentaanhuis