Bel ons Maak een afspraak
Direct contact?

Jouw Mac opschonen en daar weer fris mee werken? Terwijl je de computer gebruikt stapelen er allerlei ongebruikte programma’s en bestanden op. Ongemerkt en vaak zonder problemen, totdat het na verloop van tijd erg veel wordt. Jouw Mac wordt trager of reageert niet meer goed. Je krijgt foutmeldingen die je steeds moet wegklikken of merkt dat bepaalde functies niet meer doen wat ze altijd deden.

Het is dan een goed moment om jouw MacBook of Mac op te schonen, zodat de opstartschijf niet helemaal vol raakt. We maken je MacBook als het ware leeg, zodat je fris en snel verder kunt. Om de computer weer snel op te laten starten, alle programma’s te gebruiken zoals je dat gewend bent en geen foutmeldingen meer te krijgen.

Trustpilot: "Martijn van Student aan huis heeft mijn MacBook opgeschoond en aanvullende punten in 1 uur uitstekend opgelost. Zeer tevreden!" - Willem (5 sterren)

Mac opschonen: sneller werken met een frisse computer

Onze ervaren IT-studenten werken dagelijks met hun Mac of MacBook en weten hoe die ongemerkt vol kan lopen met bestanden en toepassingen die je niet gebruikt. Zij kunnen je helpen cookies te verwijderen en downloads te verwijderen. Belangrijke bronnen van een trage Mac, omdat het bestanden zijn die zich opstapelen zonder dat je er iets mee doet.

Op die manier kunnen we ook programma’s verwijderen die je niet (meer) gebruikt, bestanden verwijderen die veel ruimte innemen en de prullenmand voor je legen. Een aantal belangrijke zaken om jouw MacBook leeg te maken, waarmee we ervoor zorgen dat die weer schoon wordt. Onze studenten kunnen jouw computer opschonen, zodat die weer werkt zoals je dat gewend bent.

Opstartschijf vol op de Mac en andere problemen

Zit de opstartschijf vol op de Mac en weet je zelf niet goed hoe je dat kunt oplossen? Een vervelende foutmelding die we voor je kunnen verwijderen. Onze vakkundige studenten helpen je daarnaast andere problemen op te lossen en bestanden te verwijderen die je niet meer nodig hebt.

We scheppen orde in de digitale rommel of chaos die er is ontstaan. Wij ruimen je Mac op zoals je dat met een grote kledingkast af en toe een keer moet doen. Alles is weer netjes en je kunt weer vinden waar je naar zoekt.

Trustpilot: "De student was kundig, hulpvaardig en geduldig. Hij heeft mijn Mac keurig opgeschoond en mij handige tips aan de hand gedaan. Ik ben erg tevreden." - Erik (5 sterren)

Apple computer opschonen: Studentaanhuis

Wil je jouw Apple computer opschonen en ben je daarom op zoek naar een betrouwbare en vakkundige computerspecialist? Onze IT-studenten hebben veel ervaring. En belangrijker nog, onze meer dan 100.000 tevreden klanten waarderen ons gemiddeld met een 9+. Wij slagen er in 98% van de gevallen in om het probleem tijdens het eerste bezoek op te lossen.

Heb je vragen over het opschonen van jouw Mac of wil je meteen een afspraak maken? Bel ons op werkdagen tussen 09:00 uur en 17:30 uur en op zaterdag tussen 10:00 uur en 14:00 uur op het telefoonnummer 088 2200 200 of vraag een afspraak aan via ons online aanvraagformulier.

Wij fixen het wel!

Computerhulp bij je Mac nodig?

Studentaanhuis heeft meer dan 1000 deskundige studenten in dienst die allemaal een IT-opleiding volgen en op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van Mac computers. Wat je probleem of vraag ook is, onze studenten fixen het wel!

Maak een afspraakof
088 2200 200

Onze andere diensten

Klik op een blok voor meer informatie

We staan altijd voor je klaar!

Neem contact opVeelgestelde Vragen
Klant contact center medewerker
Apple computer opschonen? | Studentaanhuis