Bel ons Maak een afspraak
Direct contact?

Hoe werkt Excel en hoe werkt Word? Wij helpen je graag problemen op te lossen met Microsoft Office software. Lukt het niet om Word, Excel, PowerPoint of Outlook te installeren op een nieuwe laptop of geeft de software een foutmelding? Wij helpen je een nieuwe versie van de software te installeren, lossen problemen helemaal op en leggen je uit hoe je er teksten mee kunt schrijven, een spreadsheet kunt maken of een presentatie kunt voorbereiden.

Microsoft Office installeren op een nieuwe laptop of andere computer kan een behoorlijke uitdaging zijn. Wat is de beste locatie voor de installatie, welke opties moet je aanvinken en hoe maak je de juiste keuzes? Onze vakkundige IT-studenten hebben het tientallen keren gedaan en kunnen je daar uitstekend bij helpen. Voorkom een verkeerde installatie, waardoor de software niet goed zal werken en steeds foutmeldingen zal geven.

Trustpilot: “Ik had een probleem met de installatie van WORD. Na een (automatische!) update van het systeem van mijn Apple, wilde Word niet meer op starten. De versie van mijn Apple-systeem was niet compatibel met mijn versie van Word. De medewerker van Studentaanhuis wist raad en gaf een upgrade aan het systeem, wat wel compatibel was met WORD. Knap gedaan!” - heer Gulmans (5 sterren)

Microsoft Office installeren op een nieuwe laptop

Probeer je Microsoft Office te installeren op een nieuwe laptop of een andere PC? Voorkom problemen en schakel ons in zodra je merkt dat dit niet lukt. Of wil je upgraden naar een nieuwe versie van Word, Excel en de andere programma’s? Wij leren je te werken met de software, garanderen een vlekkeloze installatie en voorkomen dat er vervelende foutmeldingen ontstaan.

Gaat het je om een nieuwe installatie, een update of wil je bepaalde Office-programma’s toevoegen aan jouw PC of laptop? Voorkom problemen tijdens de installatie. Onze ervaren IT-studenten gaan er graag voor je mee aan de slag en lossen alle problemen helemaal op. Voor hen is het een kleine moeite, zodat jij zeker weet dat alles vervolgens werkt zoals het is bedoeld.

Hoe werken Word en Excel?

Is de installatie gelukt, maar kun je niet goed werken met Word of Excel? Word is een geweldige tekstverwerker, met tal van handige mogelijkheden. Maar hoe gebruik je opmaakprofielen, hoe voeg je paginanummers toe en hoe zorg je voor een automatische inhoudsopgave? Slimme functies, waar onze deskundige studenten je veel meer over kunnen leren. Net als in Excel, om slimme formules, voorwaardelijke opmaak of zelfs macro’s toe te passen. Extra’s en geavanceerde mogelijkheden, zodat je beter leert werken met Word, Excel en de andere Office-programma’s die er beschikbaar zijn.

Trustpilot: “De student is aan de slag gegaan met het installeren van Excel en heeft goed zijn best gedaan.” - Jan (4 sterren)

Hulp met Excel: 1.000 vakkundige IT-studenten

Onze studenten staan klaar voor hulp bij Excel, net als bij de andere programma’s die je wilt installeren en gebruiken. We zijn gespecialiseerd in Windows software en alle andere programma’s voor jouw computer. Voorkom een verkeerde installatie, schakel onze IT-studenten in om Office te upgraden of vraag ons om hulp bij de programma’s waarmee je graag wilt leren werken.

Onze meer dan 100.000 vaste klanten waarderen ons gemiddeld met een 9+ op Trustpilot. Dankzij onze vakkundige IT-studenten, die bovendien regelmatig trainingen en IT-cursussen volgen, zodat ze op de hoogte zijn van de allernieuwste software. Wij weten wat er mogelijk is en hoe je problemen met Microsoft Office installaties voorkomt. Zodat jij daar zonder zorgen mee kunt werken.

Heb je specifieke vragen of wil je meteen een afspraak maken? Bel ons op werkdagen tussen 09:00 uur en 17:30 uur en op zaterdag tussen 10:00 uur en 14:00 uur op het telefoonnummer 088 2200 200 of vraag een afspraak aan via ons online aanvraagformulier.

Wij fixen het wel!

Computerhulp nodig?

Studentaanhuis heeft meer dan 1000 deskundige studenten in dienst die allemaal een IT-opleiding volgen en op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van computers. Wat je probleem of vraag ook is, onze studenten fixen het wel!

Maak een afspraakof
088 2200 200

Onze andere diensten

Klik op een blok voor meer informatie

We staan altijd voor je klaar!

Neem contact opVeelgestelde Vragen
Klant contact center medewerker
Microsoft Office software: hoe werken Word en Excel? | Studentaanhuis