Bel ons Maak een afspraak

Jouw Windows computer sneller maken, maar weet je niet goed waar te beginnen? Onze professionele IT-studenten laten jouw computer met Windows 10 sneller opstarten en voorkomen dat de programma’s die je vaak gebruikt traag openen.

Is jouw laptop met Windows 10 traag of merk je dat jouw computer steeds een beetje langzamer wordt? Dat klopt, omdat het systeem tijdens het gebruik ongemerkt allerlei gegevens en data verzamelt. Die gegevens kunnen eenmalig handig zijn, maar blijven vervolgens liggen. Jouw computer is een sloddervos, omdat die niets opruimt wat niet meer nodig is. De computer wordt er steeds langzamer van, omdat het niet meevalt om de juiste programma’s en bestanden te vinden in de steeds grotere stapel met gegevens die niet meer nodig zijn.

Trustpilot: "Er kon op hele korte termijn (de volgende dag) al iemand langskomen en hij heeft mij vervolgens heel goed geholpen met het sneller maken van mijn laptops. Zeker aan te raden!" - Annelies (4 sterren)

Windows 10 sneller opstarten

Wil je jouw computer met Windows 10 sneller opstarten? Het is belangrijk om de verzamelde gegevens die niet meer nodig zijn regelmatig te verwijderen. Onze vakkundige IT-studenten weten uit ervaring welke bestanden dat zijn en hoe ze die zonder problemen kunnen verwijderen.

Wij halen cookies, oude downloads en restjes van programma’s die je niet meer gebruikt weg. Op die manier ruimen we de computer als het ware op, zoals een grote kledingkast waarin je alle kleding ineens weer netjes ziet hangen en ziet liggen. We kunnen Windows 10 sneller maken, sneller laten opstarten en voorkomen dat het een eeuwigheid duurt voordat programma’s op jouw laptop zijn opgestart.

PC sneller maken met Windows 10

Onze ervaren IT-studenten kunnen jouw PC sneller maken met Windows 10, zoals we dat ook kunnen voor Apple computers. We hebben veel ervaring met beide systemen en weten precies waardoor de computer na verloop van tijd trager zal worden. Die problemen lossen we voor je op, zodat jouw computer weer werkt zoals je dat gewend bent. Het hoeft niet lang te duren tot de computer is opgestart en je kunt programma’s veel sneller gebruiken.

Trustpilot: "Fantastisch! Mijn Acer laptop werkt weer super snel. Blij." - Peggy (5 sterren)

Windows computer sneller maken: Studentaanhuis

Jouw Windows computer sneller maken en daarvoor op zoek naar ervaren specialisten? Onze IT-studenten werken dagelijks met hun computer en weten daardoor als geen ander hoe ze die snel kunnen houden. Wij slagen er in 98% van de gevallen voor het probleem tijdens het eerste bezoek bij je op te lossen.

Heb je specifieke vragen of wil je meteen een afspraak maken? Bel ons op werkdagen tussen 09:00 uur en 17:30 uur en op zaterdag tussen 09:00 uur en 13:00 uur op het telefoonnummer 088 2200 200 of vraag een afspraak aan via ons online aanvraagformulier.

Wij fixen het wel!

Computerhulp nodig?

Studentaanhuis heeft meer dan 1000 deskundige studenten in dienst die allemaal een IT-opleiding volgen en op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van computers. Wat je probleem of vraag ook is, onze studenten fixen het wel!

Maak een afspraakof
088 2200 200

Onze andere diensten

Klik op een blok voor meer informatie

We staan altijd voor je klaar!

Neem contact opVeelgestelde Vragen
Klant contact center medewerker
Windows computer sneller maken | Studentaanhuis