Bel ons Maak een afspraak

Jouw modem aansluiten, maar duizelt het je door alle lampjes en aansluitingen die er aanwezig zijn? Je kunt niet zonder modem om het internet te gebruiken, maar aansluiten daarvan valt niet mee.

Wil je een nieuw glasvezel modem aansluiten of lukt het met een ander model niet om verbinding te maken? Wij checken de online modem instellingen of helpen bij het aansluiten, afhankelijk van wat er moet gebeuren.

Tip: eenmaal verbonden? We helpen je graag op weg om veilig te internetten, zodat je geen makkelijke prooi wordt voor hackers die uit zijn op jouw gegevens of computer.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van internet zonder modem of lukt het niet om het werkend te krijgen? Wij komen bij je langs, ook als je verbinding traag is of op het moment dat die steeds wegvalt.

Trustpilot: “Dennis leek internetverbinding met laptop opgelost te hebben door het correct aansluiten van mijn modem. Ik kan ook weer TV kijken.” - Hans (5-sterren)

Aansluiten van het modem? Studentaanhuis!

Onze 1.000+ deskundige IT-studenten staan graag voor je klaar om jouw modem aan te sluiten, net als bij andere problemen met internet. Wij zoeken voor je uit wat er aan de hand is en leggen je graag uit waar alle lampjes en aansluitingen voor staan. We gaan pas weg als het modem werkt en jij gebruik kunt maken van het internet. Schakel ons direct in, net als onze 110.000+ andere tevreden klanten..

Heb je specifieke vragen over hulp bij een modem aansluiten of wil je meteen een afspraak maken? Bel ons op werkdagen tussen 9:00 uur en 17:30 uur en op zaterdag tussen 10:00 uur en 14:00 uur op het telefoonnummer 088 2200 200 of vraag een afspraak aan via ons online aanvraagformulier.

Wij fixen het wel!

Internethulp nodig?

Studentaanhuis heeft meer dan 1000 deskundige studenten in dienst die allemaal een IT-opleiding volgen en op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van internet. Wat je probleem of vraag ook is, onze studenten fixen het wel!

Maak een afspraakof
088 2200 200

Onze andere diensten

Klik op een blok voor meer informatie

We staan altijd voor je klaar!

Neem contact opVeelgestelde Vragen
Klant contact center medewerker
Apps installeren op jouw telefoon | Studentaanhuis