Bel ons Maak een afspraak
Direct contact?

Internet op jouw TV aansluiten, maar lukt dat niet goed? Jouw TV aansluiten op internet is een typisch klusje voor onze meer dan 1.000 deskundige IT-studenten. Zij weten hoe ze het internet werkend krijgen op jouw televisie, zodat je gebruik kunt maken van de Smart-mogelijkheden.

Is jouw TV geschikt voor apps zoals YouTube, Spotify en Videoland of Netflix? Het is belangrijk dat de verbinding met internet goed is, om de video en muziek in hoge kwaliteit te kunnen streamen. Wij zoeken voor je uit waarom het niet werkt, bijvoorbeeld door de instellingen te controleren. Ook kunnen zij het correct voor je instellen, zodat je er zorgeloos gebruik van kunt maken.

TV aansluiten op internet? Studentaanhuis!

Jouw internet aansluiten op een Smart TV, zodat je gebruik kunt maken van de apps die er beschikbaar zijn? Ideaal om video’s te streamen, series te bekijken of films te huren zonder dat je daar de deur voor uit hoeft.

Wij weten waar het misgaat als het niet lukt om jouw TV op internet aan te sluiten. Kies net als meer dan 110.000 tevreden klanten voor onze ervaren IT-studenten. We zijn meer dan 5x op rij uitgeroepen tot Servicebedrijf van het Jaar, dus weten perfect hoe we jou daarmee van dienst kunnen zijn.

Tip: lukt het aansluiten niet goed en ervaar je ook andere problemen met internet? Ook dat lossen we graag voor je op!

Heb je specifieke vragen over hulp bij het aansluiten van internet op jouw TV of wil je meteen een afspraak maken? Bel ons op werkdagen tussen 9:00 uur en 17:30 uur en op zaterdag tussen 10:00 uur en 14:00 uur op het telefoonnummer 088 2200 200 of vraag een afspraak aan via ons online aanvraagformulier.

Wij fixen het wel!

Internethulp nodig?

Studentaanhuis heeft meer dan 1000 deskundige studenten in dienst die allemaal een IT-opleiding volgen en op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van internet. Wat je probleem of vraag ook is, onze studenten fixen het wel!

Maak een afspraakof
088 2200 200

Onze andere diensten

Klik op een blok voor meer informatie

We staan altijd voor je klaar!

Neem contact opVeelgestelde Vragen
Klant contact center medewerker
Hulp bij TV op het internet aansluiten | Studentaanhuis