Bel ons Maak een afspraak
Direct contact?

Hoe werkt een e-reader en hoe kun je daarop jouw favoriete boeken lezen? Belangrijke vragen van veel van onze klanten, waarbij het niet lukt om de bestanden over te zetten of de e-reader te installeren. Wil je hulp bij jouw e-reader en hoe je die kunt gebruiken? Ideaal voor op de bank, in de tuin en bijvoorbeeld op vakantie.

We leggen je uit wat een e-reader is, wat je ervoor nodig hebt om daarop je boeken te lezen en hoe je die kunt overzetten. We helpen je bij de installatie en we zorgen ervoor dat we eventuele storingen en problemen bij je oplossen, zodat jouw boeken goed beschikbaar zijn als je die wilt gaan lezen.

Hulp bij jouw e-reader

Heb je hulp nodig bij jouw e-reader of ben je benieuwd hoe die werkt? We laten je zien hoe je die gebruikt, waar je boeken kunt downloaden en waar je op dient te letten. Je voorkomt dat je boeken in het verkeerde bestandsformaat downloadt, dat jouw e-reader niet meer kan opladen of dat je de boeken zou kunnen verliezen. Met onze 1.000+ ervaren IT-studenten zorgen wij ervoor dat jij goed weet wat een e-reader is en hoe je die het best kunt gebruiken.

Hulp nodig?

Studentaanhuis heeft meer dan 1000 deskundige studenten in dienst die allemaal een IT-opleiding volgen en op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van computers. Wat je probleem of vraag ook is, onze studenten fixen het wel!

Maak een afspraakof
088 2200 200

Onze andere diensten

Klik op een blok voor meer informatie

We staan altijd voor je klaar!

Neem contact opVeelgestelde Vragen
Klant contact center medewerker
Hoe werkt een e-reader? | Studentaanhuis