Maak een afspraak
088 2200 200

Heerlijk lezen op de bank of in de trein, met de keuze uit een groot aantal boeken op één klein en licht apparaat. De e-reader is onmisbaar als je van lezen houdt. Maar hoe laad je boeken op het apparaat? Wat als de e-reader kuren krijgt? Onze studenten helpen je graag. Ontdek hoe je jouw e-reader instelt en eventuele problemen oplost.

Wij helpen je graag met jouw e-reader, bijvoorbeeld door:

  • Jouw apparaat in te stellen

    Voordat je jouw nieuwe e-reader voor het eerst gebruikt, stel je het apparaat in. Dit kan via jouw computer of door verbinding te maken met wifi. De student laat je graag zien hoe je het apparaat configureert en gebruiksklaar maakt.

  • Boeken in te laden

    Je kunt online boeken kopen voor jouw e-reader, of je kunt lid worden van de bibliotheek voor een ruime keuze uit e-books. Hoe laad je de boeken op jouw apparaat? Een van onze studenten legt het je graag stap voor stap uit.

  • Storing op te lossen

    Reageert jouw e-reader nergens meer op? Sluit ‘m dan 24 uur aan op het stopcontact en probeer het nog eens. Geen effect? Dan helpt één van onze studenten je graag, bijvoorbeeld door een (harde) reset uit te voeren.

Afspraak maken?

Er zijn veel verschillende merken en soorten e-readers. Ook de mogelijkheden lopen sterk uiteen. Maar onze studenten weten in de basis hoe de apparaten werken en zoeken al jouw vragen graag samen met je uit.

Maak direct een afspraak en bel ons op werkdagen tussen 09:00 uur en 20:00 uur en op zaterdagen van 09:00 tot 17:00 uur via 088 2200 200. Je kunt ook het online aanvraagformulier invullen. Onze studenten helpen je natuurlijk graag, ook 's avonds en in het weekend.

Back-up van al jouw boeken

Je verzamelt al jouw favoriete boeken – en wellicht ook mooie muziek – op jouw e-reader. Maar wat gebeurt er als jouw apparaat stuk of verloren raakt? Ben je dan jouw waardevolle gegevens ook kwijt? Niet als je een goede back-up hebt gemaakt.

Onze student maakt graag samen met je een back-up van alle bestanden. Bijvoorbeeld online of op een externe harde schijf. Hierbij stel je ook automatische back-ups correct in, zodat alles altijd veilig is.

De Studentaanhuis Cadeaubon

Wil je dat iemand anders wordt geholpen bij het gebruik van zijn of haar e-reader? Geef dan de Studentaanhuis Cadeaubon. Met deze bon krijgt iemand een keer hulp aan huis.

Bestel de Cadeaubon

Hulp nodig?

Studentaanhuis heeft meer dan 1000 deskundige studenten in dienst die allemaal een IT-opleiding volgen en op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van computers. Wat je probleem of vraag ook is, onze studenten fixen het wel!

Maak een afspraakof
088 2200 200

Onze andere diensten

Klik op een blok voor meer informatie

We staan altijd voor je klaar!

Neem contact opVeelgestelde Vragen
Klant contact center medewerker
Hulp bij Problemen met jouw E-Reader | Studentaanhuis