Bel ons Maak een afspraak
Direct contact?

Heerlijk ontspannen op de bank, met een mooie film en uitmuntende geluidskwaliteit. Zie je het al helemaal zitten met jouw nieuwe home-cinema set, maar weet je niet goed hoe je deze aan kunt sluiten? Onze student helpt je graag bij de installatie. Ook geeft hij of zij tips hoe je de instellingen juist kunt zetten en verbinding maakt met internet.

Onze student helpt je de home-cinema gebruiken door:

  • De set aan te sluiten

    Hoe sluit je de luidsprekers, subwoofer en/of blu-rayspeler aan op jouw televisie of computer? Hoe luister je Spotify op de set? Onze student aan huis laat het je zien. Ook geeft hij of zij praktische tips zodat je dit voortaan zelf kunt regelen.

  • De instellingen goed te zetten

    Elke home-cinema is volledig configureerbaar en aan te passen op jouw persoonlijke voorkeuren. Onze student laat zien hoe je bijvoorbeeld het volume harder of zachter zet, de bastonen aan- of uitzet of het beeld aanpast.

  • Verbinding te maken met internet

    Sommige sets kun je aansluiten op internet. Het is dan mogelijk om op jouw televisie te browsen. Dat kan handig zijn als je snel een YouTube-filmpje wilt laten zien. Onze student aan huis laat zien hoe je verbinding maakt.

Afspraak maken?

Hulp nodig met jouw home-cinema set? Onze studenten zorgen ervoor dat je snel kunt genieten van haarscherp beeld en geluid.

Maak direct een afspraak en bel ons op werkdagen tussen 09:00 uur en 17:30 uur en op zaterdagen van 10:00 tot 14:00 uur via 088 2200 200. Je kunt ook het online aanvraagformulier invullen. Onze studenten helpen je natuurlijk graag, ook 's avonds en in het weekend.

De Studentaanhuis Cadeaubon

Op zoek naar een originele en leuke verrassing? Maak een ander blij met tips en hulp, bijvoorbeeld voor zijn of haar home-cinema set. Bestel de Studentaanhuis Cadeaubon en geef advies aan huis cadeau.

Bestel de Cadeaubon

Hulp nodig?

Studentaanhuis heeft meer dan 1000 deskundige studenten in dienst die allemaal een IT-opleiding volgen en op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van computers. Wat je probleem of vraag ook is, onze studenten fixen het wel!

Maak een afspraakof
088 2200 200

Onze andere diensten

Klik op een blok voor meer informatie

We staan altijd voor je klaar!

Neem contact opVeelgestelde Vragen
Klant contact center medewerker
Hulp bij de Installatie van een Home-Cinema | Studentaanhuis