Bel ons Maak een afspraak

Apple Watch problemen: wat kun je met deze smartwatch?

Last van Apple Watch problemen en weet je niet goed wat je daar aan kunt doen? Of heb je het idee dat je er niet alles uit haalt wat erin zit? Wij zorgen ervoor dat je goed gebruik kunt maken van de Apple iWatch, door problemen voor je op te lossen en uit te leggen welke mogelijkheden je hebt. Bijvoorbeeld tijdens de installatie en het instellen, net als om die met jouw iPhone te verbinden of om het apparaat te resetten. Dat is soms de enige mogelijkheid, waarbij het belangrijk is om jouw data vooraf netjes veilig te stellen.

Kom je er zelfs met de Apple Watch gebruiksaanwijzing niet uit, maar heb je wel last van vervelende problemen? Je bent helaas niet de enige, we krijgen regelmatig vragen van klanten over deze wearable. Je kunt daarmee bijvoorbeeld jouw stappen tellen en hartslag meten, net als er berichten op zien of zelfs mee telefoneren. Allemaal handige functies, zolang het goed werkt. De moderne technologie kan helaas makkelijk fouten vertonen en problemen geven, iets dat je zelf niet altijd goed kunt oplossen.

Wat is een Apple Watch?

Heb je (nog) geen Apple Watch problemen, maar wil je wel graag weten wat je daar allemaal mee kunt? Zodra je de smartwatch om je pols hebt gaat er een wereld voor je open, die we je graag laten zien. We kunnen je de mogelijkheden uitleggen of aangeven hoe het apparaat werkt. Dat doen we aan de hand van een duidelijke uitleg, waarbij we natuurlijk laten zien hoe we het doen.

Veel van onze 1.000+ ervaren IT-studenten hebben zelf een Apple Watch. Ze weten precies wat daarmee mogelijk is, zodat ze het ook jou goed kunnen uitleggen. We laten je bijvoorbeeld graag zien hoe je een wekker of timer kunt zetten door dat aan Siri te vragen en hoe je op je horloge controleert of het zometeen gaat regenen of niet. De mogelijkheden zijn eindeloos, in combinatie met de iPhone die je toch al bij je draagt.

Ervaar je Apple Watch problemen? We vragen je telefonisch zo goed mogelijk naar wat er aan de hand is en bijvoorbeeld naar het model dat je gebruikt. Het kan gaan om de:

  • Apple Watch
  • Apple Watch 2
  • Apple Watch 3
  • Apple Watch 4
  • Apple Watch 5

Afhankelijk van het model dat je hebt kan er sprake zijn van meer of minder mogelijkheden, bijvoorbeeld door de sensoren die er aanwezig zijn. Onze IT-studenten zijn daar goed van op de hoogte, om je aan de hand daarvan uit te leggen wat er mogelijk is.

Hulp bij jouw Apple Watch

Last van problemen met jouw Apple Watch en zoek je daarvoor naar hulp? We kunnende bijvoorbeeld helpen met:

  • Installeren
  • Instellen
  • Verbinden
  • Resetten

Installeren

Lukt het niet om de Apple Watch te installeren, ook al heb je jouw iPhone gewoon bij de hand? Er kan sprake zijn van verschillende problemen, zowel met een nieuw exemplaar als met een tweedehands iWatch van Apple. Lijkt die nog niet te zijn vrijgegeven of lukt het niet om het apparaat op te starten? We kennen de oplossingen voor de verschillende veel voorkomende problemen, zolang het gaat om de software. We zoeken het voor je uit, lossen het op en leggen je zo duidelijk mogelijk uit wat we voor je doen.

Instellen

Dat geldt voor het installeren en ook voor het instellen van jouw Apple Watch. Lukt het bijvoorbeeld niet om de tijd in te stellen of om het apparaat te configureren voor jouw linker- of rechterpols? Dat is belangrijk, om de metingen betrouwbaar te maken en zoveel mogelijk waardevolle data over jouw gezondheid te verzamelen.

Verbinden

Wil je jouw Apple Watch verbinden met jouw iPhone, maar lukt dat helaas niet? We helpen je de apparaten te koppelen, door die op de juiste manier in te stellen. Dit maakt het mogelijk om de verzamelde data op jouw smartphone te bekijken, bijvoorbeeld als het gaat om het aantal stappen dat je zette of de gemiddelde hartslag. Er zijn allerlei gegevens beschikbaar en diverse apps werken samen tussen de iPhone en iWatch. We zorgen voor de belangrijke koppeling, ook als je daar problemen mee ervaart.

Resetten

Lijkt de Apple Watch helemaal niet meer te werken en zie je zelf geen mogelijkheid meer om die aan de praat te krijgen? Geen zorgen, wij kunnen een reset van de iWatch voor je uitvoeren. Dat doen we uiteraard pas als we zeker weten dat jouw data veilig is. Daarmee voorkomen wet dat informatie over jouw gezette stappen of jouw hartslag zomaar verloren zal gaan. In plaats daarvan proberen we alles netjes veilig te stellen, om daarna de reset van de Apple Watch voor je uit te voeren en alle gegevens daarna weer terug te zetten.

Apple Watch problemen: Studentaanhuis

Last van Apple Watch problemen en zoek je naar specialisten die dat voor je kunnen oplossen? Onze meer dan 1.000 ervaren IT-studenten gebruiken ook zelf een iWatch. Ze kennen de problemen waar je mee te maken kunt krijgen en weten hoe ze die moeten oplossen. We vragen je telefonisch om zoveel mogelijk informatie en komen natuurlijk bij je langs als het niet lukt om het op afstand op te lossen.

Op die manier werkten we al voor meer dan 110.000 tevreden klanten. We kunnen ook jou daarmee goed van dienst zijn, door na te gaan wat er met de Apple Watch aan de hand is. We signaleren de problemen, lossen het op en leggen je in duidelijke taal uit hoe je daar zelf weer goed gebruik van kunt maken.

Wij fixen het wel!

Hulp bij je Mac nodig?

Studentaanhuis heeft meer dan 1000 deskundige studenten in dienst die allemaal een IT-opleiding volgen en op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van Mac computers. Wat je probleem of vraag ook is, onze studenten fixen het wel!

Maak een afspraakof
088 2200 200

Onze andere diensten

Klik op een blok voor meer informatie

We staan altijd voor je klaar!

Neem contact opVeelgestelde Vragen
Klant contact center medewerker
Smartwatch problemen: opgelost | Studentaanhuis