Bel ons Maak een afspraak
Direct contact?

Last van Epson printer problemen en weet je niet hoe je die moet oplossen? Heel vervelend, vooral als je net een paar belangrijke documenten wilt afdrukken. Epson printers staan bekend om hun goede kwaliteit, maar natuurlijk alleen als die netjes werken zoals het hoort.

Zit het papier vast, reageert de printer niet of is de cartridge leeg en weet je niet hoe je die moet vervangen? Als de Epson printer niet print zijn onze ervaren IT-studenten je graag van dienst. Ze zoeken voor je uit wat er aan de hand is, lossen het probleem op en leggen je in de meeste gevallen uit hoe je dit de volgende keer kunt voorkomen.

We hebben veel ervaring met Epson-printers, bijvoorbeeld om de kwaliteit van de prints te verbeteren of het probleem op te lossen als het papier vastzit of als de printer niet reageert. En krijg je een foutmelding, maar weet je niet hoe je die weg moet krijgen? Ook dat lossen we voor je op, omdat onze ervaren IT-studenten goed weten wat er aan de hand is.

Printer doet het niet: wat nu?

Doet de printer van Epson het niet? Er kunnen meerdere dingen aan de hand zijn:

 • Het papier zit vast
  Een vervelende situatie, die verschillende oorzaken kan hebben. Soms zit het papier zichtbaar vast, terwijl het papier in andere gevallen niet meteen te zien is. Wij zoeken voor je uit waar het papier vast is komen te zitten, verwijderen het papier en maken een testafdruk om te laten zien dat alles weer in orde is.
 • De printer reageert niet
  Mogelijk heeft de printer geen verbinding, is de inkt op of is er sprake van een andere foutmelding. Wij zoeken uit wat er aan de hand is, lossen het op en laten met een testafdruk zien dat alles daarna weer in orde is.
 • De printer heeft geen verbinding met jouw apparaat
  Wil je printen vanaf een mobiele telefoon, een tablet of een ander (mobiel) apparaat? Wij brengen de verbinding tot stand of herstellen de verbinding als die helaas niet goed meer werkt.
 • De cartridge is leeg
  Weet je niet goed hoe je een nieuwe cartridge moet plaatsen of lukt het niet om de oude te verwijderen? We doen het je voor hoe dit werkt en leggen het uit, zodat je het de volgende keer zelf kunt.
 • De printer accepteert jouw cartridge niet
  Heb je een nieuwe cartridge gekocht, maar accepteert jouw Epson printer die niet? Wij kijken de plaatsing na en herstellen die als dat nodig is. Op die manier zorgen we ervoor dat je weer kunt printen zoals je dat gewend bent.

Specialisten voor printers van Epson

De printers van Epson drukken af in hoge kwaliteit en zijn zowel voor professionals als voor thuis doorgaans een goede keuze. Tenminste, zolang de printers goed werken en je die netjes hebt geïnstalleerd op jouw desktop, laptop of mobiele apparaat. Werkt het niet meer naar behoren, lijkt er iets aan de hand of weet je niet goed waar het aan ligt? In al die gevallen gaan we er graag voor je mee aan de slag.

Trustpilot: "Joey heeft mijn nieuwe printer, Epson ET 2659 geïnstalleerd. Zelf zag ik me dat niet doen. Voor hem was het een fluitje van een cent. Heel erg bedankt." - Hans (5 sterren)

Onze ervaren IT-studenten weten wat er aan de hand kan zijn. Ze kennen de printers van Epson en weten zowel in Windows als MacOS voor computers en in Android of iOS voor mobiele apparaten hoe ze de printer opnieuw kunnen installeren of kunnen herstellen. We gaan er voor je mee aan de slag en laten je duidelijk zien welke stappen we nemen. Wij zorgen ervoor dat jij weer kunt printen zoals je dat gewend bent en dat je het probleem de volgende keer zelf kunt oplossen of zelfs kunt voorkomen.

Onze ervaren IT-studenten komen graag bij je langs, net als bij onze andere meer dan 110.000 tevreden klanten. We gaan er meteen voor je mee aan de slag en zorgen ervoor dat de printer snel weer beschikbaar is om afdrukken te maken. In zwart-wit en in kleur, bijvoorbeeld om belangrijke documenten af te drukken op de manier die je voor ogen hebt.

Epson printer print niet: schakel hulp in

Stel, jouw Epson printer print niet. Wat doe je dan? Door onze hulp in te schakelen sta je er in ieder geval niet alleen voor. We zoeken voor je uit wat er aan de hand is. Als de Epson printer niet print of het op een andere manier niet doet komen we dat graag voor je oplossen. Dat doen we op basis van uitgebreide ervaring en aan de hand van duidelijke stappen, zodat je er de volgende keer zelf mee aan de slag kunt. Onze studenten staan voor jou klaar en laten je graag zien waarom andere klanten ons zo’n goede waardering geven voor de service die we bieden.

Heb je specifieke vragen over hulp bij jouw printer door Studentaanhuis of wil je meteen een afspraak maken? Bel ons op werkdagen tussen 09:00 uur en 17:30 uur en op zaterdag tussen 10:00 uur en 14:00 uur op het telefoonnummer 088 2200 200 of vraag een afspraak aan via ons online aanvraagformulier.

Wij fixen het wel!

Printerhulp nodig?

Studentaanhuis heeft meer dan 1000 deskundige studenten in dienst die allemaal een IT-opleiding volgen en op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van printers. Wat je probleem of vraag ook is, onze studenten fixen het wel!

Maak een afspraakof
088 2200 200

Onze andere diensten

Klik op een blok voor meer informatie

We staan altijd voor je klaar!

Neem contact opVeelgestelde Vragen
Klant contact center medewerker
Epson printer problemen | Studentaanhuis