Bel ons Maak een afspraak

Is jouw iPad traag en wil je die sneller maken? De tablet wordt na verloop van tijd trager, omdat zich apps, bestanden en andere gegevens ophopen.

Wil je jouw iPad sneller maken, bijvoorbeeld omdat die langzaam is sinds de nieuwe update van het iOS-besturingssysteem of een specifieke app? Onze ervaren IT-studenten weten wat ervoor nodig is om jouw iPad weer zo snel te maken als je gewend bent.

iPad traag: hoe kan ik die sneller maken?

Als de iPad traag is gaan onze deskundige IT-studenten op zoek naar de oorzaak van het probleem. Soms komt het door een specifieke applicatie, is het geheugen volgelopen of heeft de tablet simpelweg een opfrisbeurt nodig. Na verloop van tijd verzamelt de iPad allerlei gegevens, waar de processor zich doorheen moet worstelen op zoek naar de juiste bestanden.

Een volle iPad of andere gegevens die je niet meer gebruikt kunnen de tablet aanzienlijk trager maken. Dat merk je vooral na een update van een app of het iOS-besturingssysteem. Onze ervaren IT-studenten kunnen jouw iPad versnellen, zodat je daar weer gebruik van kunt maken op de manier die je gewend bent.

iPad versnellen: gebruik zoals je dat gewend bent

Wil je jouw iPad versnellen? Als de iPad traag is gaan wij er mee aan de slag, net als voor iedere andere tablet waarmee je daar last van hebt. Als de iPad langzaam is kan dat verschillende oorzaken hebben. Wij zoeken het voor je uit en lossen het op, net als voor onze andere meer dan 100.000 tevreden klanten.

Heb je specifieke vragen over de hulp als jouw iPad traag is of wil je meteen een afspraak maken? Bel ons op werkdagen tussen 09:00 uur en 17:30 uur en op zaterdag tussen 09:00 uur en 13:00 uur op het telefoonnummer 088 2200 200 of vraag een afspraak aan via ons online aanvraagformulier.

Wij fixen het wel!

Tablethulp nodig?

Studentaanhuis heeft meer dan 1000 deskundige studenten in dienst die allemaal een IT-opleiding volgen en op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van tablets. Wat je probleem of vraag ook is, onze studenten fixen het wel!

Maak een afspraakof
088 2200 200

Onze andere diensten

Klik op een blok voor meer informatie

We staan altijd voor je klaar!

Neem contact opVeelgestelde Vragen
Klant contact center medewerker
iPad sneller maken: hoe werkt dat? | Studentaanhuis