Bel ons Maak een afspraak
Direct contact?

Jouw tablet start niet meer op, wat kun je daar aan doen? Als jouw tablet niet meer aangaat of steeds uitvalt kan dat liggen aan de software, aan de batterij, het scherm of iets anders. Het is belangrijk om goed vast te stellen waar het aan ligt, bijvoorbeeld om belangrijke bestanden en jouw foto’s goed te beschermen.

Onze deskundige IT-studenten stellen vast wat er aan de hand is. Vaak is er een betere oplossing beschikbaar dan een harde reset. Valt de tablet steeds uit en gaat de tablet daarna niet meer aan? Wij stellen vast waar het aan ligt en kennen de oplossingen zodat jij weer gebruik kunt maken van de tablet zoals je dat gewend bent.

Tablet gaat niet meer aan: wat is er aan de hand?

We horen het regelmatig: ‘mijn tablet gaat niet meer aan’. Een vervelend probleem, vooral als je die graag gebruikt als je even snel wat op wilt zoeken. Een tablet die niet meer opstart is een vervelend probleem, net als een tablet die steeds uitvalt terwijl je er gebruik van maakt.

Hulp van 1.000 professionele IT-studenten

Jouw tablet start niet meer op: zoek je daarvoor hulp door specialisten? Onze ervaren IT-studenten staan voor je klaar, net als voor onze meer dan 100.000 andere tevreden klanten. Zij beoordelen ons gemiddeld met een 9+!

Heb je specifieke vragen over de hulp die Studentaanhuis biedt als jouw tablet niet meer opstart of wil je meteen een afspraak maken? Bel ons op werkdagen tussen 09:00 uur en 17:30 uur en op zaterdag tussen 10:00 uur en 14:00 uur op het telefoonnummer 088 2200 200 of vraag een afspraak aan via ons online aanvraagformulier.

Wij fixen het wel!

Tablethulp nodig?

Studentaanhuis heeft meer dan 1000 deskundige studenten in dienst die allemaal een IT-opleiding volgen en op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van tablets. Wat je probleem of vraag ook is, onze studenten fixen het wel!

Maak een afspraakof
088 2200 200

Onze andere diensten

Klik op een blok voor meer informatie

We staan altijd voor je klaar!

Neem contact opVeelgestelde Vragen
Klant contact center medewerker
Tablet start niet op: wat nu? | Studentaanhuis