Bel ons Maak een afspraak
Direct contact?

Telefoonnummers of andere gegevens overzetten naar een nieuwe telefoon? Door apps, contacten, foto’s en video’s over te zetten kun je jouw nieuwe telefoon gebruiken zoals je dat met de oude gewend bent. Het is de makkelijkste manier om over te stappen naar een nieuwe smartphone, zonder dat er allerlei gegevens verloren gaan of dat je de contacten één voor één dient over te nemen.

Wil je jouw oude telefoon overzetten, bijvoorbeeld omdat je een nieuwe iPhone hebt gekocht of omdat je overstapt tussen Android en iPhone? Het is in de beide gevallen goed mogelijk om alles over te laten zetten. De makkelijkste manier om al jouw bestanden en gegevens gewoon te behouden. Vaak lukt het ook om alle instellingen over te nemen, waardoor de nieuwe telefoon weer net zo werkt als de oude.

Trustpilot: "Sven heeft mij zeer goed geholpen. Hij heeft mijn nieuwe smartphone prachtig en duidelijk ingesteld en de gegevens van mijn oude telefoon overgezet. Heel hartelijk dank, fantastisch." - Eva (5 sterren)

Apps overzetten naar nieuwe telefoon

Wil je jouw apps overzetten naar een nieuwe telefoon? Dat doen we van een oude iPhone naar een nieuwe iPhone en van een oude Android naar een nieuwe Android. Daarnaast hebben we ervaring met andere besturingssystemen, waardoor we je ook daar goed mee kunnen helpen.

Had je eerst een Android smartphone en heb je nu een iPhone? Of precies andersom? Geen probleem, ook daar kunnen we je goed mee helpen. We zorgen ervoor dat je jouw telefoon weer zonder problemen kunt gebruiken en stellen jouw contacten, gegevens en apps zorgvuldig voor je in.

We kunnen apps overzetten naar jouw nieuwe telefoon, net als andere gegevens waar je weer gebruik van kunt maken. Hierbij kun je denken aan alle contacten die je regelmatig belt, de applicaties die je gebruikte en natuurlijk de foto’s en video’s van de leukste momenten die je hebt beleefd.

Gegevens telefoon overzetten

Onze ruim 1.000 ervaren IT-studenten hebben vaak een Android-smartphone of een iPhone. Ze weten uitstekend hoe ze jouw gegevens van de oude naar de nieuwe telefoon kunnen overzetten en kunnen je daar goed bij helpen.

Trustpilot: "Leuk om te zien hoe snel de problemen werden opgelost: wachtwoord instellen, printer verbinden, gegevens van mijn oude telefoon overzetten naar een nieuwe. Daarnaast ook nog wat andere vragen beantwoord. Super!" - Bart (4 sterren)

Heb je specifieke vragen over hulp bij het overzetten van gegevens op jouw telefoon of wil je meteen een afspraak maken? Bel ons op werkdagen tussen 09:00 uur en 17:30 uur en op zaterdag tussen 10:00 uur en 14:00 uur op het telefoonnummer 088 2200 200 of vraag een afspraak aan via ons online aanvraagformulier.

Wij fixen het wel!

Hulp bij je telefoon nodig?

Studentaanhuis heeft meer dan 1000 deskundige studenten in dienst die allemaal een IT-opleiding volgen en op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van telefoons. Wat je probleem of vraag ook is, onze studenten fixen het wel!

Maak een afspraakof
088 2200 200

Onze andere diensten

Klik op een blok voor meer informatie

We staan altijd voor je klaar!

Neem contact opVeelgestelde Vragen
Klant contact center medewerker
Gegevens overzetten naar nieuwe telefoon | Studentaanhuis