Bel ons Maak een afspraak
Direct contact?

Wil je jouw nieuwe telefoon installeren, maar weet je niet hoe je daar aan moet beginnen? Wij helpen je met de configuratie en stellen de belangrijke apps en instellingen voor je in. We helpen je een account aan te maken voor de app store, net als voor e-mail en bijvoorbeeld WhatsApp.

We kunnen jouw nieuwe telefoon voor je instellen, zodat je daar meteen goed gebruik van kunt maken. Dat doen we als je al eerder een smartphone had, maar ook als dit de eerste keer is. We laten precies zien hoe we de telefoon naar wens instellen en leggen goed uit hoe we dat doen, zodat je daar de volgende keer ook zelf mee aan slag kunt.

Trustpilot: "Uitleg en installatie van mijn nieuwe smartphone, rustig en duidelijk." - Jos (5 sterren)

Telefoon installeren: hoe werkt dat?

Benieuwd hoe we een telefoon installeren en instellen? We hebben ervaring met alle soorten smartphones en kunnen die als nieuw voor je installeren. We maken de belangrijke accounts voor je aan, downloaden apps vanuit de officiële app stores en installeren die op de juiste manier. We helpen je de juiste instellingen te kiezen en zorgen er bijvoorbeeld voor dat je wifi en e-mail op jouw telefoon kunt gebruiken.

Smartphone instellen: apps en meer

Laat je jouw smartphone instellen door onze 1.000 ervaren IT-studenten? We helpen je de juiste apps te downloaden, te installeren en natuurlijk netjes te configureren. Dat geldt voor WhatsApp en voor e-mail, net als voor jouw agenda, contacten en de andere apps waar je graag gebruik van wilt maken.

Trustpilot: "Vakkundige en klantvriendelijke begeleiding bij installeren van mijn nieuwe telefoon." - Mevrouw van Dijk (4 sterren)

Heb je specifieke vragen over hulp bij het installeren van een nieuwe telefoon of wil je meteen een afspraak maken? Bel ons op werkdagen tussen 09:00 uur en 17:30 uur en op zaterdag tussen 10:00 uur en 14:00 uur op het telefoonnummer 088 2200 200 of vraag een afspraak aan via ons online aanvraagformulier.

Wij fixen het wel!

Hulp bij je telefoon nodig?

Studentaanhuis heeft meer dan 1000 deskundige studenten in dienst die allemaal een IT-opleiding volgen en op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van telefoons. Wat je probleem of vraag ook is, onze studenten fixen het wel!

Maak een afspraakof
088 2200 200

Onze andere diensten

Klik op een blok voor meer informatie

We staan altijd voor je klaar!

Neem contact opVeelgestelde Vragen
Klant contact center medewerker
Nieuwe telefoon installatie: goed van start | Studentaanhuis