Bel ons Maak een afspraak
Direct contact?

Last van Telfort TV problemen en is er geen sprake van een storing? Als TV Online niet werkt kan er helaas van alles aan de hand zijn. In veel gevallen gaat het om de ontvanger die niet werkt. In andere gevallen gaat het om de verbinding met de televisie, om het netwerk dat je thuis gebruikt of om een van de hardware-onderdelen. Wat er precies aan de hand is kun je zelf niet altijd goed achterhalen, en ook met de klantenservice van Telfort komen veel mensen er niet goed uit.

Reageert het TV-menu bijvoorbeeld traag of functioneert dat helemaal niet? Het kan te maken hebben met de instellingen en de installatie. Een nieuwe installatie van Telfort TV Online kan dit oplossen. Daar heb je wat technische kennis voor nodig, omdat je een aantal juiste instellingen dient te kiezen. Dat kan lastig zijn, vooral op het moment dat je ’s avonds naar jouw favoriete programma wilt kijken en dat niet lijkt te gaan lukken.

We vragen je telefonisch naar wat je al hebt geprobeerd om de TV problemen op te lossen en welk abonnement je bij Telfort gebruikt. Aan de hand van die paar vragen komen we er snel achter wat er aan de hand is. Soms kunnen we je daar telefonisch al bij helpen, terwijl we in andere gevallen graag bij je thuis langs komen.

Geen signaal en andere problemen

Heb je geen signaal en lijkt de TV ontvanger van Telfort niet te werken? Dat is een vervelende situatie, waardoor Telfort TV niet werkt en je niet kunt kijken naar de programma’s die je graag ziet. Wij kijken voor je na wat er aan de hand is en lossen het vakkundig op, zodat jouw TV weer werkt zoals je dat gewend bent.

Als Telfort TV Online niet werkt kunnen er meerdere dingen aan de hand zijn, waardoor je geen signaal hebt en geen televisie kunt kijken. Het kan liggen aan de TV en aan de ontvanger, net als aan het netwerk of aan de andere apparaten die je thuis gebruikt. Wij zoeken voor je uit wat er aan de hand is en lossen het op. En blijkt het niet te liggen aan een specifiek onderdeel? We kunnen TV Online helemaal opnieuw voor je installeren, zodat het weer werkt op de manier waarop je er de eerste keer gebruik van maakte.

Telfort TV problemen: aansluiten, installeren en instellen

Benieuwd hoe we je kunnen helpen met Telfort TV problemen? We kunnen alles netjes voor je aansluiten, installeren en instellen:

  • Telfort TV aansluiten

    Heeft de aansluiting nooit goed gewerkt of doet die het in dit geval niet goed meer? We zorgen er voor dat dit weer op de juiste manier zal werken. Wij kijken voor je na waarom het niet werkt en gaan voor je aan de slag met (interactieve) televisie.

  • Telfort TV installeren

    Lijkt de installatie niet te kloppen of ontbreekt het aan HD-zenders om naar te kijken? We kunnen alle Telfort zenders installeren, zodat je daar naar kunt kijken. Uiteraard doen we dat in de volgorde die jij wilt, waarbij we ook zenders voor je kunnen overslaan als je daar eigenlijk toch nooit naar kijkt.

  • Telfort TV instellen

    Wil je de afstandsbediening voor Telfort TV instellen of gaat het je om andere instellingen, bijvoorbeeld in combinatie met andere apparaten? Wij stellen alles netjes voor je in, zodat het werkt op de manier die jij voor ogen hebt.

TV ontvanger Telfort werkt niet

Werkt de TV ontvanger van Telfort niet of lijkt er iets anders aan de hand te zijn? Het zijn vervelende TV problemen, die we gelukkig goed voor je kunnen oplossen. In 98% van de gevallen lukt dat meteen de eerste keer, waardoor jij weer TV kunt kijken op de manier die je gewend bent.

Onze meer dan 1.000 ervaren IT-studenten staan graag voor je klaar, om na te gaan wat er aan de hand is en dat voor je op te lossen. We hielpen op die manier al meer dan 110.000 tevreden klanten, iets waar we erg trots op zijn. Wij zorgen ervoor dat jij weer zonder problemen gebruik kunt maken van Telfort TV.

Televisiehulp nodig?

Studentaanhuis heeft meer dan 1000 deskundige studenten in dienst die allemaal een IT-opleiding volgen en op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van televisies. Wat je probleem of vraag ook is, onze studenten fixen het wel!

Maak een afspraakof
088 2200 200

Onze andere diensten

Klik op een blok voor meer informatie

We staan altijd voor je klaar!

Neem contact opVeelgestelde Vragen
Klant contact center medewerker
Telfort TV problemen: TV online werkt niet | Studentaanhuis